UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В Європі є речі, яких немає в Канаді і vice versa
-
Блин, читаю некоторые коменты... Как будто мы разных Калгарях живём...
-
Тим що вона топ нитик серед них 😂
-
Мала хреновий досвід життя в Європі, окей ми поняли. А є люди, у котрих досвід позитивний Ти не ниєш за Європою, бо там щастя не мала А хтось там себе добре почував, жив в нормальному житлі і бруківка йому каблуки не ламала
-
Здравствуйте, поделитесь, пожалуйста , если кто знает, какие самые доступные службы доставки (нужно отправить посылку по канаде) Спасибо
-
Ну а ти ниєш, що в Європі гавно Чим ти ліпша від тих нитіків?
-
Note : Не был в этих ваших Европах
-
Ну якщо жити і працювати в центрі, то так, транзит норм) Але якщо людині треба добиратись в так звані індустріальні райони, особливо чоловіки, то без машини і на роботу не беруть) Я теж 2 роки поїздила на транзиті, то таке собі "задоволення". Постійно бомжі на станціях, смердить дуже... Не дуже приємно їздити.
-
Я просто говорю хорошее о Канаде, а нытики начинают ныть, что в европке лучше) лол
-
Разве я спрашивал считаешь ты себя бомжом? Ты пишешь что без машины норм отвечая человеку который написал что без машины ловить здесь нечего, а лучше бы промолчала)
-
Добрий день! Шукаємо відповідальну людину для виконання земельних робіт. Калгарі
-
Спасибо
-
Земельні роботи -це копати?
-
Доброго ранку потрібна людина на підробіток на сьогодні завтра
-
At the start of our cooperation you must make a contribution of at least 500 cad. And we will consider your proposal.
-
www.cbc.ca/news/canada/calgary/calgarians-struggling-basic-needs-united-way-1.7400264
-
Подработка какого рода ? Если написать детали / требования; шансы будут выше.
-
Так
-
I don’t have that much ;-;
-
Sigh.
20 Jan 2023, 19:11
357265/371909
less than a minute ago