UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
National Board of Review 2024: победители🎭 Национальный совет кинокритиков США традиционно подвёл итоги своей ежегодной премии National Board of Review. К удивлению многих статуэтку за главный фильм забрал мюзикл «Злая». • Лучший фильм: «Злая» • Лучшая режиссура: Джон М. Чу — «Злая: Сказка о ведьме Запада» • Лучший актёр: Дэниэл Крэйг — «Квир» • Лучшая актриса: Николь Кидман — «Плохая девочка» • Лучший актёр второго плана: Киран Калкин — «Настоящая боль» • Лучшая актриса второго плана: Эль Фаннинг — «Никому не известный» • Лучший актёрский ансамбль: «Конклав» • Лучший оригинальный сценарий: Майк Ли — «Суровая правда» • Лучший адаптированный сценарий: Клинт Бентли, Грег Куидар — «Синг-Синг» • Прорыв года — актёр/актриса: Майки Мэдисон — «Анора» • Прорыв года в режиссуре: Индия Дональдсон — «Хорошенькая» • Лучший международный фильм: «Семя священного инжира» • Лучший анимационный фильм: «Поток» • Лучший документальный фильм: «Сахарный тростник» • Топ-10 фильмов года: «Анора» «Гладиатор 2» «Квир» «Конклав» «Настоящая боль» «Никому не известный» «Плохая девочка» «Присяжный №2» «Синг-Синг» «Фуриоса: Хроники Безумного Макса»
-
Можете підказати де можна зробити цей переклад?
-
Ось пруфи. Передісторія - 20.11 мені підняли оплату за кімнату до $900 (кімната 2.5 на 2.5 метри), мені дали декілька днів подумати і я 24.11 написав, що буду зʼїжджати. Далі бачите все у листуванні… Коли орендодавець повернувся додому, почались розборки, поліція і тд. Також прикріпив фото від 30 грудня, коли його арештували
-
-
Попросив мене прокидати сніг - я прокидав декілька разів. Він жодного разу не чистив будинок, то ж вже через деякий час я сказав, що це не моїй обовʼязки прибирати будинок від снігу. Мені ок декілька разів, але коли я весь час чищу, а він жодного разу - це не ок, і я не буду більше прокидати
-
Компания ZyTech. Местоположение Airdrie. Есть пару свободных мест на позицию сборщика лестниц. Работа не плохая, в помещении, на рабочей линии собирать лестницы по инструкции (буквально как конструктор) Требования - поднимать тяжести 50-70 lbs, возможность добираться на работу, английский. Если не владеете языком, руки должны быть не из жопы, я помогу пройти собеседование. График 3:30 дня до 12:30 ночи. Зарплата по результатам собеседования. Приехали раньше на работу = овертайм, уехали позже = овертайм, тут очень серьезно с этим. Рабочий контракт, зарплата на карту. Кому нужен пиар - идеальное место. Пишите в лс, не звоните.
-
Вітаю, перездається контракт. Дійсний до 31 травня, з можливістю продовжити. Квартира one bedroom, знаходиться за адресою Sasso Condo 1410 1 St SE, біля зупинки Viktoriia Stampede, що знаходиться в центрі(Downtown). Це буквально 2 хвилини до зупинки. Ціна за місяць 1710$ + депозит 1700 (Але 500$ беремо на себе у звʼязку з проживанням тут). Вода, доступ до фітнес центру, сауни, джакузі, кінотеатру та ігрової зони а також 1 місце для паркування авто- включено в ціні+ пральна машина та сушка знаходяться у квартирі, на балконі особистий гриль). Будинок спокійний, + шумоізоляція дуже хороша. Під домом знаходиться Shoppers та HMart. Фото зроблені ввечері тому виглядають трохи темно, але на справді квартира дуже світла. Якщо вас зацікавила квартира, прошу пишіть в особисті, радо відповім на усі запитання.
-
Ми - Good Deals Calgary! Ми спеціалізуємося на продажу повернутих товарів з різних магазинів за доступними цінами. Ми пропонуємо знижки від 30% до 70%, а на більшість товарів - до 50%. Наші години роботи - Вівторок - п'ятниця: 11:00 - 19:00 - Субота та неділя: 12:00 - 18:00 По понеділках ми не працюємо. Адреса магазину: 5934 Centre Street SE, Калгарі Наш контактний номер: 403 800 4724 В нашому магазині в можете знайти багато цікавого та за чудовою ціною , також в нас є marketplace , де ви можете переглянути наші товари www.facebook.com/marketplace/profile/100088486698219/?ref=permalink&tab=listings&mibextid=6ojiHh
-
Да да)
-
Продам «NORVELL M1000 AIRBRUSH SPRAY TAN SYSTEM» Абсолютно нова Ціна : $350
-
Дуже просторна 1 bedroom в даунтауні, за адресою 1802 12 Ave SW, Calgary, AB - 5 хвилин пішки від станції Sunalta Station: - навпроти будинку автобусна зупинка - Комунальні послуги включено: Опалення та вода включені в орендну плату - Власне паркувальне місце - за 10 хвилин ходьби знаходиться Сalgary Coop, за 15 хвилин: SafeWay, 5 хвилин до Dollarama - За кілька хвилин ходьби від 17-ї авеню SW, де розташовано безліч кафе і ресторанів, спортклубів і салонів краси - У пішій доступності знаходяться 2 парки: Princess Island Park і Edworthy Park Ціна в місяць разом з водою, опаленням та паркувальним місцем - 1495$. Доступна з 15го грудня.
-
В кредит брали чи за кеш ?