UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сдаётся комната в двух этажном частном доме с бейсментом в Coventry Hills community (NE), Calgary. Рядом есть кафешки, рестораны, супермаркеты, аэропорт и автобусная остановка в двух минутах ходьбы. На данный момент в доме проживают трое парней. Комната сдается на втором этаже. *Цена: $750 (вода, свет, интернет включены уже). Отопление от электричества. Кухня оборудована всем необходимым. Есть в доме laundry room. Душ в бейсменте и на втором этаже ванна с душем. Есть так же отдельно уборная на первом этаже. Район очень тихий, поэтому ищем не шумного руммейта без вредных привычек, потому что все ребята много работают, ничего не употребляют. И в целом редко дома бывают из-за работы 😁 Сдаётся комната срочно! По всем вопросам в личку.
-
Пишу в приват
-
Перечитайте правила чату, якщо у вас ще є питання t.me/uu_calgary/193326/193329
-
Добрий вечір. Купив перше авто в Канаді, на аукціоні. Підкажіть, будь ласка, як проходить процес постановки на облік- не маю такого досвіду
-
Хтось продавав x96 tv box, можете скинути ник?
-
Фрешко на NE.
-
доброго дня. Знаю що це питання тут вже було але не можу знайти нормальної відповіді в коментарях. І в закріплених нема. Полетів в Україну щоб навідати рідних і продати мотоцикл. Треба тепер забрати готівку у валюті в розмірі 22.000$ , крипта не підходить. Бо виліт завтра, як ці кошти задекларувати? Буду виїзжати через Польшу, далі рейс на Амстердам і на Калгарі. Як саме проходить процес декларування? Чі не запросять щось в Польщі або Амстердамі? Хто підскаже?
-
Привіт! Мене звати Віра, і я тут, щоб допомогти тобі опанувати англійську мову легко та впевнено. Я переїхала з України до Канади рік тому і пройшла весь шлях вивчення англійської з нуля. За цей час я навчилася розуміти 85% розмов із носіями мови та впевнено спілкуватися в повсякденному житті. 🌟 Чому саме зі мною? Я вивчала англійську виключно з носіями мови — канадцями. Я знаю, які труднощі виникають у тих, хто починає цей шлях, і як їх подолати. Я допоможу тобі заговорити легко, без складних правил, використовуючи реальні розмовні конструкції. Підтримка, мотивація та розуміння — гарантовані! 💡 Чого ти навчишся? Говорити англійською в реальних ситуаціях. Слухати та розуміти носіїв мови. Вільно та впевнено будувати свої думки англійською. 📩 Напиши мені вже сьогодні, і ми разом розпочнемо твою подорож до нових можливостей! 🌍 Англійська мова відкриває двері до світу. Відкрий їх разом зі мною! 🚪✨
-
Розсипний, Баша, Фрешко…