UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кароче ищу кошку только так чтобы воспитанная была резюме в лс
-
Здесь если не получится сделаю
-
На indeed вакансию регни
-
У нас все стабильно. Ночью открываются чакры и приходит Евгений... Ну и так, по мелочи разное....
-
Не всегда,зависит от работодателя. Об этом нужно договариваться при трудоустройстве
-
Продам мікрохвильовку, аерогриль, телевізор 32"RCA Якщо брати окремо, то все по 50$ Все разом віддамо за 130$ Забирати в даунтауні
-
Продам все по 5 дол піжами
-
У Евгения походу сегодня замена по кринжу
-
Продам детскую кровать: $80 \ Downtown \ Высота матраса регулируется, боковую стенку можно убирать.
-
Всім привіт! Ремонтую ПК, ноутбуки у Калгарі! Можу виконати роботу приїхавши до вас на хату або в офіс! *Складання ПК і ноутбук новий або б\у для хати або офісу; *зняття паролів з ноутбуків: Windows *відновлення даних з HDD/SSD, зовнішніх та внутрішніх накопичувачів; *переустановка, оновлення операційної системи та встановлення office, захист від вірусів оновити та встановити; *апгрейд: заміна та додавання оперативної пам'яті, заміна ссд з перенесенням системи зі старого диска або перенесення без змін всіх даних; *ремонт та апгрейд техніки ПК та ноутів; *чистка від пилу та заміна термопасти; Займаюся ремонтом комп'ютерної техніки багато років. Виклик мінімально, договоритися можемо при вияснення вашої проблеми. Виконую встановлення програмного забезпечення та оновлення (апгрейд) заліза
-
Евгений навалил кринжа и щас наваливает уже кого-то
-
Доброго вечора. Підкажіть, чи є майстер що може відремонтувати кофемашину?Модель De’Longhi Nespresso Lattissima One.
-
Може в цьому році нічого нормального і не було. Наче Дюна2 була, і щось так зходу не пригадати ще велике чи якісне
-
Доброго вечора! Взагалі ці моделі нерентабельно ремонтувати, але може я вам допоможу хочаб чимось. Що з нею не так?
-
@DimAS665
-
Добрий вечір. Після встановлення капсули ллється просто гаряча вода, тобто капсула не пробивається. Також почала гучно працювати помпа.
-
Тут писало флуділка от я і пофлудив.😅
-
Can continue via private msg maybe ?
-
Отдам фен бесплатно Все функции отлично работают По всем вопросам в лс
-
70mai
20 Jan 2023, 19:11
357943/372371
29 minutes ago