UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю роботу Англійську вивчаю Маю досвід роботи на автомобільній мийці та сто у Тойота Також встановлював вікна на протязі року Досвід у продажу техніки Apple але англійську тільки вивчаю це все в Україні Але можна пропонувати інші вакансії швидко вчусь ,руки не із дупи ,голова на плечах також є )
-
Так есть тут лыжники все таки? 🙂
-
Шукаю міграційного консультанта який допоможе продовжити work permit. Порадьте з власного досвіду
-
Всім привіт, знає хтось де є критий льодовий каток ?
-
Привіт, підкажіть якщо стикались. Віза у паспорті до 11 лютого 2025 року, є новий паспорт. Лист про дозвіл на роботу до вересня 2025. Якщо залітати по новому паспорту та показувати лист - то є шанси що у січні чи на початку лютого відмовляться в аеропорту давати work permit, або якщо дадуть то на який строк. Можливо щось схоже по строкам у когось вже було
-
Всюди пишуть що в аеропорту буде можна отримати ворк перміт до 31.12.2024, потім треба буде подаватися на ворк перміт онлайн, і чекати, пишуть довго, іншої інформації не зустрічала, не виключаю що я можу помиляться, та чи будуть видавати ворк перміт в аеропорту після 31.12 це тільки вже на чийомусь досвіді можна буде дізнатися
-
Прилетів 24-го. Одразу по прильоту заповнив декларацію, офіцери направили мене у віконце "E" за work permitом. Я даю паспорт+introduction letter - моментальна реакція офіцера: why are you coming here? For money? Where have you been 2 years? You will get nothing. Get out... Це шок. Шкода не запам'ятав їм'я цієї жирної харі... Але, у такому випадку не теряйтеся. Я пішов у кімнату "secondary check " і там після 5хв різних питань отримав WP.
-
До цього питання я був готовий звісно, але відповісти на нього цей офіцер мені не дав. Просто закрив віконце і сів у телефон.. таке відчуття що я польский кордон проходив)) але так, головне що потім отримав wp. Важливо не вийти через скляні двері на вихід без wp, бо обратної дороги немає