UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🏂 Продам Сноуборд сезон тільки починається. Ціна дошки 160 $ та чохол в подарунок для зручної перевозки щоб машина не поцарапати. Тому що якщо брати в прокат на горнолижчі то 80 доларів заплатиш тільки за один раз за два рази ти вже відбиваєш ціну і плюс можеш продати.
-
Ок дякую , гарні новини )
-
Є інформація на оф сайті, що 5, якщо ви жили в Канаді і надовго не виїжджали. Вибачте, не буду шукати в інтернеті
-
Привіт! Хтось знає де придбати нерафіновану олію пахучу?:)
-
Якщо є rogers/fido мобільний то можна зробити Роджерс дом інтернет 40$ 100мбтс, не контракт. 500гіг інтернету 5g Chinook center 2й поверх, острівок wow mobile Буду завтра з 11:00-19:00
-
Звідки?
-
В мене така.. Подобається
-
Продам кофемашину De’Longhi Nespresso Lattissima One під відновлення або на запчастини. Почала погано пробивати капсули, ллється просто гаряча вода. Капучинатор та все інше працює. Можливо хтось знає як можна відремонтувати. Ціна 50$, SW Всі питання будь ласка в ПП. Дякую!
-
Дякую!
-
З Фрешко. і продукт- наш, український
-
Продам матрас ікеа квін сайз 150$ 403-708-0865 Bankview В комплекті віддам ще наматрасник непроиокаючий Він трошки більший, з кінг сайз Але у кого є діти, то буде в нагоді
-
Продам два барні стільці IKEA Glann В ідеальному стані Ціна 170 за два (в ІКЕА 120 один) Самовивіз з даунтауну