UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Хтось знає де придбати нерафіновану олію пахучу?:)
-
Якщо є rogers/fido мобільний то можна зробити Роджерс дом інтернет 40$ 100мбтс, не контракт. 500гіг інтернету 5g Chinook center 2й поверх, острівок wow mobile Буду завтра з 11:00-19:00
-
Звідки?
-
В мене така.. Подобається
-
Продам кофемашину De’Longhi Nespresso Lattissima One під відновлення або на запчастини. Почала погано пробивати капсули, ллється просто гаряча вода. Капучинатор та все інше працює. Можливо хтось знає як можна відремонтувати. Ціна 50$, SW Всі питання будь ласка в ПП. Дякую!
-
Дякую!
-
З Фрешко. і продукт- наш, український
-
Продам матрас ікеа квін сайз 150$ 403-708-0865 Bankview В комплекті віддам ще наматрасник непроиокаючий Він трошки більший, з кінг сайз Але у кого є діти, то буде в нагоді
-
Продам два барні стільці IKEA Glann В ідеальному стані Ціна 170 за два (в ІКЕА 120 один) Самовивіз з даунтауну
-
Духи Versace Bright Crystal 90 мл - Новые - 120 $ Ищете идеальный подарок? 🎁 Продаю абсолютно новые, запечатанные духи Versace Bright Crystal (90 мл). Мне подарили, но, к сожалению, аромат мне не подошёл. Отличный вариант для подарка или себя! Пишите, если интересно. 😊
-
Кулон с цирконием в форме капли в серебре. Продаётся красивый кулон с цирконием в форме капли, выполненный из серебра. Абсолютно новый, изящный и стильный. Идеально подойдёт как подарок или чтобы побаловать себя. Цена: $100 Пишите, если заинтересованы! 😊
-
Продам оригінальні AirPods 2 покоління. Працюють ідеально, батарею тримають майже як нові (3 години прослуховування на одному заряді навушників, 24 години на одному заряді кейса). Ніколи не падали на тверді поверхні, в воді не були. Кейс виглядає як новий (жодних подряпин і сколів). Завжди були в силіконовому чохлі з моменту покупки. Ідеальний подарунок на Різдво! Продаю бо мені подарували 4 покоління. Ціна $85
-
Продам GMC Acadia SLT 310K пробігу 3.6 бензин Активний статус Стан на фото Підігрів сидінь Електро сидіння 7 місць Камера Масло та фільтр для заміни Зимові шини +все сезонна на дисках Новий акумулятор (січень цього року куплена) Володію ним більше року, проблем не було. Ціна 5500 $ Причина продажу- купив нове авто