UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Cидять в камері грузин, українець і москаль. До грузина приходить передача. Він питається москаля : "Їсти хочеш?" Москаль думає: З'їм я. Грузин спитає : "Ну що, поїв?". Ну а в грузинів одне на думці .... Каже : "Не хочу" Питається грузин українця : "Їсти хочеш?" Українець думає: Грузин спитає : "Ну що, поїв?". Ну а в грузинів одне на думці .... Але їсти хочеться. Наїмся, в руках окріпну, може відіб'юсь. Грузин питає : "Наївся?" "Наївся" "В руках окріп?" "Окріп" "Ну то тримай москаля"
-
Зеленский красавчик👍 послухайте який указ підписав
-
Околиця Львова, ранок, перехрестя, стоiть ДАiшник на дорозi. Їде модна така машина, дай думає спиню. Спиняє. - Добрий ранок! - Добрий! - Ваші документи будь-ласка. - Будь ласка! - Вийдiть з машини. - З задоволенням! Виходить здоровенний вуйко в вишиванцi, все при ньому, посмiхаeться собi у вуса. - Що гарний настрiй? - Гарний. - Вiдкрийте багажник. - Прошу… Вiдкриває, а там труп в мiшку, порубаний на дрiбнi шматки, кров м’ясо i все таке… - Шо москаль?… - Еге ж… - Яке прикре самогубство….
-
Нет я,например ,пишу на украинской раскладке МИ, а оно меняет на МЫ. Слова перекручивает и т.д
-
Мне какую-то хорошую клавиатуру раньше советовали? У меня после обновлений она пропала и опять идёт противостояние самсунговской русской и украинской клавиатуры.
-
Так может надо быть таким начальником ,чтобы уважали? У меня такой был