UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю, перездається контракт. Дійсний до 31 травня, з можливістю продовжити. Квартира one bedroom, знаходиться за адресою Sasso Condo 1410 1 St SE, біля зупинки Viktoriia Stampede, що знаходиться в центрі(Downtown). Це буквально 2 хвилини до зупинки. Ціна за місяць 1710$ Вода, доступ до фітнес центру, сауни, джакузі, кінотеатру та ігрової зони а також 1 місце для паркування авто- включено в ціні+ пральна машина та сушка знаходяться у квартирі, на балконі особистий гриль). Будинок спокійний, + шумоізоляція дуже хороша. Під домом знаходиться Shoppers та HMart. З тваринами не можна. Фото зроблені ввечері тому виглядають трохи темно, але на справді квартира дуже світла. Якщо вас зацікавила квартира, прошу пишіть в особисті, радо відповім на усі запитання.
-
Усім привіт. Вибачте якщо не в ту гілку пишу. Зіткнувся з таким питанням: орендую квартиру у житловому комплексі вже майже 2 роки. Прийшов лист на підняття ренти. Я вирішив перевірити ціни в тому ж комплексі на вільні квартири (2 bed) та був здивований. Ціна на мою квартиру після підняття 1939, а на таку саму але трохи меньшу(але на багато кращого планування), в тому ж комплексі, 1749. Я вирішив дізнатись чи можу я її орендувати та мені відмовили бо я вже проживаю у цьому комплексі. Як ви думаєте наскільки це законно? Бо я, якщо чесно, сприйняв це я дискримінацію. Та якось це дивно що для нових орендарів ціна нижча ніж для тих хто проживає, як правило навпаки.
-
Очень законно. Хозяин барин По факту вашу квартиру могут и на 10к поднять и сдавать кому-то по соседству за 1$. Renters protection практически не существует в Альберте, так что Дискриминации нет. Чтобы обойти их условия можно не продлевать аренду и подавать как новый. Только риски - откажут. ( я бы не делал)
-
Район Махогані Перездаємо контракт на просторий двокімнатний бейсмент у будинку. Заїжджати можна 1 грудня. Контракт дійсний до 31.12.2024 з можливістю продовження. Вартість 1595 cad + 40% комунальні послуги. Будинок знаходиться в двох хвилинах від автобусної зупинки та 5хв до магазину, аптеки, стоматології. Звертайтесь, відповім на всі запитання. 3682997905 Наталя
-
Район Махогані Перездаємо контракт на просторий двокімнатний бейсмент у будинку. Заїжджати можна 1 грудня. Контракт дійсний до 31.12.2024 з можливістю продовження. Вартість 1595 cad + 40% комунальні послуги. Будинок знаходиться в двох хвилинах від автобусної зупинки та 5хв до магазину, аптеки, стоматології. Звертайтесь, відповім на всі запитання. 3682997905 Наталя
-
🚀 Ищем амбициозных людей, готовых начать зарабатывать на криптовалюте с нуля! 💻 Опыт не обязателен — я проведу подробное обучение с самых основ. Основное направление — арбитраж криптовалют. 💰 Ваш потенциал — от 50$ чистыми в день и выше! 🔒 Мы работаем только с проверенными и надежными крупными биржами. Забудьте про «левые» платформы и рискованные проекты! 📩 Пишите мне на @AndreyCheze — все объясню и помогу вам сделать уверенные шаги на старте!
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
-
Куплю мебель в хорошем состоянии. У кого есть какие-то предложения скидывайте в личные сообщения.
-
🚀 Ищем амбициозных людей, готовых начать зарабатывать на криптовалюте с нуля! 💻 Опыт не обязателен — я проведу подробное обучение с самых основ. Основное направление — арбитраж криптовалют. 💰 Ваш потенциал — от 50$ чистыми в день и выше! 🔒 Мы работаем только с проверенными и надежными крупными биржами. Забудьте про «левые» платформы и рискованные проекты! 📩 Пишите мне на @AndreyCheze — все объясню и помогу вам сделать уверенные шаги на старте!
-
Скинула вам фото в пп Все купували нове без паління і без тварин