UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я зрозуміла,дякую
-
Спасибо)
-
Привіт Я в цій групі нещодавно. Є питання щодо документів дитини. Якщо паспорт закінчується в липні 25 року. Як можна продовжити дитячий VP? Чи який взагалі алгоритм дій? Дякую
-
Ищу людей для нового проекта. 1000$ неделя, график гибкий Пишите ++❗️
-
А якщо новий паспорт не встигне прийти до закінчення старого ? І ще питанням. Дитині можна і після 31 березня все зробити ?
-
Вполне возможно, два дня назад была в Royal Oak, спрашивала для знакомой,( 40лет), примут ли без направления, сказали Да, но при этом спросили какой возраст. Я ещё удивилась ,для чего.
-
Спочатку зробити паспопт. А далі всі документи залежать від паспорту.
-
И не говорите(
-
Ужас, будто бы в 23 ты не в состоянии понять, что нужно к гинекологу) Спасибо за информацию
-
Продам диван $40 та комод $50. Самовивіз район Mission
-
Європейський, все для куті.
-
Mercedes-Benz ML350. 3.0 дизель .2015 рік, 190000км пробіг. Актів статус . 10700$
-
І з ПР-ом в майбутньому
-
Якщо новий паспорт не прийде ще, то продовжуйте старий (за два місяці до закінчення паспорту)в консульстві і робіть по ньому, ви маєте подати на нові візитор рекорди до закінчення старого , щоб потім не було проблем зі школами та і в принципі з легальним статусом дитини
-
Ну напевно що можна буде, бо зараз все одно це платно, і алгоритм отримання візитор рекорду для дитину передбачає що ви прикріплюєте воркперміт батьків(хоча б одного) і на основі ворк перміту (дати закінчення) батьків буде візитор у дитини до тої самої дати, бо логічно що дитина тут разом з батьками і довше батьків не може залишитись . Ми наприклад зробили візітор дітям після того як поставили печатки про продовження паспорту в консульстві і дали їм нові візитори до закінчення ворк перміту батька(до травня 27 року) , подавали ми в серпні, отримали в жовтні , а паспорти продовжили до жовтня 28 року.
-
Привіт) В суботу з дівчатками збираємося в баню, хто з нами? Детальніше пишіть в особисті 😉
-
Продам трубки А/С(нові15шт),всі за 100 CA ,може хто займається кондиціонерами,список нижче.
-
Привіт) В суботу з дівчатками збираємося в баню, хто з нами? Детальніше пишіть в особисті 😉
-
Продам речі у хорошому стані. 11 років Дві пари джинс Gap по 5 Спортивні штани 5 Штани на підтяжках 10-11років/ 10 Спортивний костюм 10 Светр Дісней 5 Светр Gap в серце 5 Піжама комплект 5 Пару футболок по 5 Рукавиці чорні 5
-
З 31-го грудня вільна велика кімната(НЕ БЕЙСМЕНТ). Можливо раніше. 750 CAD/місяц за все если наперед на пару месяцев, Или по 825 помесячно. интернет, вода, электро. Ещё один мужчина канадец пожилой живёт. ПЛЮС: Safeway Thorncliffe(check the map!) 2 минуты пешком и никто не лежит в ваши дела, лэндлорду вообще все равно. В комнате кровать Queen size, стол, стул и большое шкаф-купе. Переезжаю к девушке. Если хотите в первой половине января, то тоже ок, моя аренда до 16 января тут.
20 Jan 2023, 19:11
358839/372038
2 minutes ago