UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаємо дві прибиральниці full time на будівництво (прибирання квартир після будівництва ) Вийти треба вже завтра Робота буде щодня з 9-18:00 ( проект розрахований на 2місяці) Робота не важка , не потрібно нічого важкого піднімати Район Westbrook Будь-ласка пишіть лише якщо готові працювати фул тайм. (Вакансія від офіційної клінінговоі компанії)
-
HOT MESS PARTY – ПРОЩАЙ, 2024! 🎄✨ 28 декабря Bckstage приглашает тебя на новогоднюю вечеринку в стильном клубе Lux by Rosé (628 8 Ave SW, Calgary). 🔥 Незабываемая атмосфера, лучшие треки и идеальный старт празднования Нового Года! Детали: • Время: 21:30 • Вход: • Онлайн — 15$ • На входе — 20$ • Девушкам вход бесплатно до 22:30! 18+ только с ID. Следи за нами в инстаграме: bckstage_yyc До встречи на танцполе! 🔥
-
Всім привіт! Мене звати Аліна, і я планую в найближчий час переїзд до Калгарі. Зараз активно шукаю роботу та готова розглядати різні варіанти. Можливо, хтось із вас зможе мені допомогти. Маю 5 років досвіду управління персоналом: • 3 роки в Україні на позиції менеджера ресторану. • 2 роки в Польщі на позиції тімліда. Також у мене є досвід роботи: • 6 місяців на кухні (канадський досвід) та трохи більше року офіціанткою у сфері ресторанного бізнесу. 🍽️ • Завдяки досвіду в ресторані, впевнена, що маю всі шанси проявити себе в продажах, тому розглядаю роботу в магазинах. • Понад рік на заводі в Польщі (автомобільне підприємство: виготовляли пластикові деталі) та досвід роботи на складах. Мій рівень англійської — твердий B1, що впевнено рухається до B2 (займаюся з репетитором). Буду рада будь-якій інформації про вакансії або порадам щодо працевлаштування! Не по темі: Переїжджаємо до Калгарі разом із чоловіком. Будемо новенькими у цьому місті, тому відкриті до знайомств і раді будь-якому спілкуванню. 🤝 Гарного всім дня! 🫶✨
-
Підскажіть будь ласка, за якою адресою?
-
Ищу клинера на сегодня на 7 вечера, с вами будет работать ещё одна девушка. Работы на 2 часа. Адрес: Cityscape Gate NE. Оплата 17$/час Все подробности в лс.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, репетитора з англійської мови
-
Яка оплата праці?
-
Підкажіть, будь ласка, як потім утилізувати живу ялинку? Кудись потрібно відвозити чи як? Дякую