UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Підкажіть може хтось знає. Якщо в мене син з аутизмом зараз йому 6 років. Чи можна якось оформити дитину до навчання в школу чи садочка з інклюзивністою. Чи в звичайний навчальний заклад.
-
Приветствую! ищу людей в новый проект с доходом от 150 длр 2-3 часа в день заинтересованные писать + в личные сообщения
-
Мер Калгарі підбиває підсумки року: досягнення і виклики Мер Калгарі Джьоті Гондек підсумувала рік з викликами та досягненнями. Основними акцентами стали покращення у громадській безпеці, інфраструктурі та доступності для мешканців. Водночас, вона зіткнулася з кампанією відкликання, що не вдалася, а також земельними суперечками щодо доступного житла. Гондек наголосила на важливості єдності громади та планує продовжити роботу над житловими питаннями та отриманням ресурсів від провінцій з огляду на майбутнє. 🌆💪 🔗 Джерело: CBC News
-
Я вірно зрозумів це до 2026.08.02
-
А яка категорія підпадає під це?
-
Дякую вам Ірина.
-
Это зря. Меня гвинт неплохо так зацепил, я даже потом себе ирл 4 базовых колоды распечатал и заламинировал. Только играть не особо удобно когда сам очки подсчитываешь