UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хтось ще отримав запрошення на номінацію по Alberta Express Entry? В ФБ бачу, що здебільшого індуси зараз залітають по AOS і Hospitality stream.
-
Червона ікра у Freshco Whitehorn знижка 28кад. 37.99 -500г. І Івасі у відрі теж бомбезні.
-
Там просто за родичів і освіту в Альберті дають більше балів, та й англійська у них краща. Багато і їхали саме через студентські програми. Тому конкурувати з ними складно.
-
Продам диван в отличном состоянии. 1 год назад брали в IKEA за $420. Размеры: Д197*Ш80*В76см. Цена $250
-
В мене тут немає родичів, освіта українська, але магістратура. За мову бал найвищий правда, напевно це і допомогло
-
Всім привіт🙂 Я з хлопцем шукаємо житло🏠 Можливо хтось перездає свій контракт? Наш бюджет 1500$📍 Розглядаємо райони Killarney , Marda Loop, Inglewood,Richmond.
-
Продаю свій MacBook Pro 2015 retina. 15”, i7, 16gb ram, 512gb ssd. Пів року тому встановив новий SSD та батарею. Все працює ідеально, навіть подряпин немає ніяких. Екран в ідеалі. Але є маленька вмʼятина на одному з кутів, на фото намагався показати детально. Українська розкладка клавіатури. Ціна: 300CAD
-
Привіт) Konekt Inglewood мають бути 1бедрум за 1700 з паркомісцем
-
освіта магістр чи спеціаліст оцінюється по-різному?
-
Процес той же, але ВЕС сам визначить до кого прирівняти спеціаліста. До бакалавра чи магістра. Мій диплом спеціаліста визначили як магістр.
-
Вышел геймплейный трейлер игры Exodus от бывших разработчиков из Bioware В дополнение к сегодняшнему эпизоду Secret Level, Archetype Entertainment устроили рекламную многоходовочку и показали игровой процесс с главными персонажами. По задумке разработчиков, игрок будет заниматься кражей инопланетных технологий, пока на его родине время будет идти с бешеной скоростью.
-
Сдается комната в просторном бейсменте, по адресу 3504 Center st. В комнате, да и в бейсменте есть вся необходимая мебель В доме проживают одни мужчины, все работящие, адекватные) Цена вопроса-850 ( все включено) + 850 за последний месяц Заехать можно будет в ближайшее время По всем вопросам в личку, спасибо
-
Привіт Я з чоловіком шукаємо житло в районі SW Бюджет до 1800$
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, де можна здати медичний огляд для ворк перміту, чи можна це зробити безкоштовно, якщо є страховка та бенефіти і чи видають якусь довідку, яку потрібно прикріпити в кабінеті? Завчасно дякую за відповідь!!!
-
central street north, безкоштовно ніколи і не було, нічого кріпити не потрібно, вони самі надсилають до IRCC
-
Дуже дякую за відповідь! Просто я хотів подати на продовження ворк перміту, а оскільки покидав країну на більш ніж пів року, потрібно проходити медогляд повторно
-
В іншій групі деякі українці отримали.
-
Всем доброй ночи, подскажите пожалуйста, если кто-то знает, возможно ли закрыть банковские карты из за границы(допускает ли это банк, так как я собираюсь уезжать, но мне должны ещё выплатить зарплату за 1 неделю) или нужно закрывать всё сразу?
-
Шо ж ти робиш..
-
Раджу спробувати Crown Royal всім, хто за хороший віскарь(з розряду ширпотребу) І Havana Club Reserva всім, хто цінує якісний ром Один раз скуштуєте і більше ніколи того гімна типу Kraken чи Capitan Morgan вже не будете пити
20 Jan 2023, 19:11
360435/372154
13 minutes ago