UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не забудьте открыть до конца года FHSA счета, чтобы вернуть таксы около 2 тысяч в апреле. Обращайтесь.
-
Вітаю! Продам Саншайн Супер Кард. Ціна $65 (оригінальна $135 з таксом). Мною використаний 1ий безкоштовний день. Далі у Вас буде знижка на 2ий, 3ій, 5ий та 6ий дні від $30 до $50. 4ий та 7ий дні безкоштовно + додатково один безкоштовний день у Вінспорті. (Тут від $82 на день). Карта на ім'я не зареєстрована, тому можу перепродати у зв'язку з тим щоб від лижного клубу у мене зявилась краща пропозиція.
-
я шукаю будь-яку роботу, офіційно чи неофіційно надійна робоча сила, робота з тваринами та прибирання по дому. Пишіть мені я завжди готовий. зарплату можна обговорити пізніше.
-
в принципі так, тут ризик є. Студентам продовження ВП було до кінця лютого 2025, а потім в серпні 2024 раз і відмінили. Сказали сьогодні всьо. Можна подавати і не платити вони там пару місяців триматимуть без розгляду, а тоді пришлють ріквест на оплату і якщо не оплатити самі реджектнуть
-
Продам 1. Автокресло до ноября 2025 года на возраст от 0 до 3-4 лет - 50$ 2. качеля в 3 положениях, но не работает сверху крутилка для игрушек - 20$ 3. кресло для ребёнка с вибрацией и музыкой - 15$ 4. Присыпка использовалась 1 раз - 5$ 5. Бюстгальтер для кормления размер S - 20$ 6. Новые бутылочки - 15$ 7. Пакеты для молока 24 шт - 5$ 8. Накладки новые - 10$ 9. Беруши нету 2-3 пары - 10$ 10. 2 пакета вещей для детей от 0 до 6 мес. для девочки есть тёплые комбезы - 100$ 11. Памперсы размера 2 - 10$ 12. Подушка для кормления - 15$ 13. Коврик для малыша - 10$ 14. Новая банка укропных семян - 12$ 15. Пледики - 10$ Цена за всё 250$ Писать в лс 8 street station