UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет! Продаю НОВЫЕ детские угги, 31 размер( 20см). Стильные и теплые, идеально подойдут для зимы. Цена: 25 долларов.
-
добрый день! предлагаю комнату в светлой и уютной двухкомнатной квартире в центре города, район bridgeland. свободна уже сегодня. комната идеально подойдёт для девушки или женщины с официальным доходом, добавляем вас в контракт. немного о нас: я живу с ребёнком 12 лет, мы спокойные, дружелюбные. в доме также есть ласковая кошка. квартира на первом этаже (не basement), по желанию могу предоставить мебель и посуду. аренда – 800 долларов плюс около 50 долларов за свет и интернет. если вы заинтересованы напишите, пожалуйста, на номер +14375660609( telegram, imessage)
-
🎄Різдвяні знижки 🎄 iPhone 13 - $5/м iPhone 14 - $15/м IPhone 15 - $27.8/м ($15/м якщо лізинг) IPhone 16 - $33/м ($17/м якщо лізинг Pixel 9 - $0 (в лізинг) Pixel 9 pro - $10/м (в лізинг, що б лишити собі в кінці терміну - доплата $200) Samsung s24 fe - $5/м (не лізинг) Samsung s24 - $0 (в лізинг) Samsung s24+ - $30/м ($20/м якшо в лізинг) Samsung s24 ultra - $60/м ($35/м якщо в лізинг) Деталі в особисті 🌸🐈 Або Chinook center 2й поверх, острівок wow mobile @Vlada_Slizko
-
Наше вино, але не найкраще
-
Горілку іноді бачу в коопах
-
Добрий день! Шукаю підроботку. Живу в районі Sunalta. Я люблю діточок, без шкідливих звичок, якщо треба допомога забрати / відвести / посидіти з дітками, то залюбки. Маю соціокультурну та музичну освіти, маю досвід помічника вихователя у дит садку. Дітки мене люблять. Кому цікаво, пишіть. Можу бути на підхваті. Я сама мама 8 річної донечки. Шукаю підроботку з 9 ранку до 3 дня,бо дочку треба теж заводити/ забирати зі школи і вона весь час ,окрім школи, зі мною. Якщо хтось може запропонувати будь - яку роботу, буду вдячна ! англійська не погана.
-
Добрий день! Шукаю підроботку. Живу в районі Sunalta. Я люблю діточок, без шкідливих звичок, якщо треба допомога забрати / відвести / посидіти з дітками, то залюбки. Маю соціокультурну та музичну освіти, маю досвід помічника вихователя у дит садку. Дітки мене люблять. Кому цікаво, пишіть. Можу бути на підхваті. Я сама мама 8 річної донечки. Шукаю підроботку з 9 ранку до 3 дня,бо дочку треба теж заводити/ забирати зі школи і вона весь час ,окрім школи, зі мною. Якщо хтось може запропонувати будь - яку роботу, буду вдячна ! англійська не погана.
-
Львівське 1715 бачив y wine and beyond
-
Kievskij Tort est
-
Цей торт,дуже смачний. Купувала його в Україні. Дякую що поділились!
-
З 31-го грудня вільна велика кімната(НЕ БЕЙСМЕНТ). Можливо раніше. 700/місяц за все если наперед на пару месяцев, Или по 825 помесячно. интернет, вода, электро, отопление в цене. Ещё один мужчина канадец пожилой живёт. ПЛЮС: Safeway Thorncliffe(check the map!) 2 минуты пешком и никто не лежит в ваши дела, лэндлорду вообще все равно. В комнате кровать Queen size, стол, стул и большое шкаф-купе. Переезжаю к девушке. Если хотите в первой половине января, то тоже ок, моя аренда до 16 января тут. P.S. если Вам нужна комната на сейчас, то есть другая комната, которая простаивает. Пишите)
-
Здається в оренду 2-bedroom/2-bathroom квартира Адреса: 622 2nd Ave NE Ціна: 2000 дол./міс. Депозит: 1950 дол. Комунальні послуги: Оплата за електроенергію додатково. Основні переваги: • Повністю обладнана квартира, включаючи посудомийну та пральну машини. • Зручне розташування: • Близько зупинки автобусів 4, 5, 90. • Лише 15 хвилин пішки до зупинки City Hall. • Дозволено з тваринами. Для отримання додаткової інформації звертайтеся у приватні повідомлення.