UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня всім, нещодавно переїхав в Калгарі. Шукаю роботу, є досвід в нафтовій сфері, будівництві ( плитка/фасад). Також є навички ремонту автомобілів. Можливо хтось підскаже якісь вакансії.
-
Спасибо большое
-
t.me/uu_calgary/49457/493568
-
Куплю матраси (2 шт.)
-
CLB - то загальна назва. Якщо ви про CLB PT (просто визначення рівня мови), то не треба сильно старатися, щоб не набрати більше 4-5 з кожного скіла. Якщо вам для міграції, то IELTS/CELPIP для тих цілей, розмовні частини там різні
-
Добрый вечер может кто знает или слышал об открытых вакансиях в супермаркеты ? Есть опыт работы более 5 месяцев в Sunterra market но сейчас сократили часы до минимума. Буду благодарна за ответ.
-
25 cad стелаж
-
Тоже искал, и английский хороший так как два года в канаде и лично резюме приносил но будто выбирают как раба з лучшими зубами
-
Та не, все нормально
-
Сейчас вообще найти работу очень сложно😒
-
Попадался на скаммеров сотни раз, зарплата по 13$ не официально, либо онлайн там чето энтри работник… и сотни тех кто обещал что позвонят так и не набирали. А если и набирали то это текучка на которой люди не держатся…..
-
И что же нормально?
-
Вітаю! Наша будівельна компанія шукає працівників з досвідом покрівельних робіт. Не має значення, де саме ви набули досвіду — в Канаді, Європі чи Україні. Головне — ваш професіоналізм та бажання працювати. Якщо ви маєте відповідний досвід і хочете приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме на пошту: info@kosconstruction.ca
-
А 14 сентября небыло😉
-
Подскажите, нужно ли регистрировать GST account если работаю как self-employed и доход превысил $30к, но компания из США?
-
Одеські вина хочаб. Я знайшов грузію, але теж із "дешмана"
-
Колоніст же є. В Україні є шось краще? Якшо шо, я в винах не розбираюсь.
-
спасибо!
-
Технічно - так, фактично - ні, бо gst рахується тільки в середині Канади. Краще його зробити "щоб був", і здавати нульовки
-
Всем привет! 👋 Ребята, подскажите, пожалуйста, планируются ли какие-то мероприятия на Рождество, которые можно посетить вновь прибывшим и с людьми познакомиться?☺️ Мы только прилетели в Калгари. Никого не знаем 🤷, грустно провести самый волшебный праздник в одиночестве... Буду признательна за любую информацию)
20 Jan 2023, 19:11
360786/372412
30 minutes ago