UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Без разницы где, процесс одинаков
-
в Новиграде на определенном этапе сюжета действительно требуется помощь Хаттори (кузнецу оружия), но до того как помочь ему, вам, по сути, не встретится другого кузнеца, который бы выполнял квесты или помогал бы в создании оружия.
-
Дякую! вчера була у саузценру, Як би я знала.
-
ну я в Кракові брав і проблем не було. Та минулого року я тут в Калгарі жив в 10хв пішки від Консульства, тому не дуже парився, але всім знайомив підказав, то вони були вдячні.
-
Я вообще не помню особо, ибо мне парень купил. Но полагаю, шо это одна из последних моделей, которые постоянно выставлены в магазинах
-
Написано
-
Красивенькая такая, цветная
-
А это разве не написано на официальной странице консульства?
-
Бо читав инфу мабудь десь в чатах а не в ютубі 😁 подивився би ютуб то проблем не мав би бо там говорять що окрім документів нічого з собою у консульство або посольство брати не можна 😁
-
А, про консульство.
-
В ТІмхортонсі чи біля озорони не дозволяють
-
В Калгарі з боку 4 авеню є магазин і там можна лишити за 20 баксів.
-
Ну в Калгарі в консульстві, можна в камеру закрити тільки телефон, а Кракові, то можна було і рюкзак.
-
То прямо ж тут і є інша гілка. А ще є окреми з десятками тисяч учасників
-
Про камеры хранения конкретно где?
-
Чат гп говно
-
Я думає то він вам треба
-
Я теж не пам'ятаю, але ChatGPT знає все 😁😅
-
По моему, вам нужен огнетушитель)
-
Завжди дивувала категорія людей, котрі під постами продажі, сміються і пишуть, що можна знайти дешевше. Або вот подібні коменти вище. Вас конкретно не питали, якщо крім покритикувати, не має що сказати, пройдіть мимо.
20 Jan 2023, 19:11
360910/372645
24 minutes ago