UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаю свою машинку 2007 год 2.5 не турбовая, за полтора года владения обслужил все до мелочей любые ваши проверки у механнников кем сам являюсь и работаю, я второй владелец пробег 131.000 не мотанная без дтп и крашенных элементов, продаю так две машины в семье, достойный обслуженный вариант.
-
Ищу для моего кота самку, порода британский, не болеет) Ухоженный котик ) 🐈⬛
-
Так, буду з 11:30-19:00
-
Защитные стекла для камеры и экрана 6.7 Plus, XP, 11.14 pro max, 12 pro по 5$
-
Кто знает хорошее место в хоккей поиграть. Желательно не крытая арена, а просто на улице коток. Может парк....
-
Дают.
-
Добрый вечір хтось знає чи при встановлення shaw інета то дають роутер чи треба докуплять ?
-
У нас завелись у машині, то виловили три за допомогою звичайної мишоловки і сиру😊
-
Підкажіть будь ласка,може хто вже купляв, шукаю борошно з великим вмістом протеїну,типу манітоба.для панеттоне..
-
Добре, 1. В мене буде більше 10к канадських доларів, чи попросять в мене підтвердження? Справа в тому, що була продана машина і ніяких документів про продаж немає, як бути в такій ситуації? 2. Якщо я правильну знайшла декларацію, підкажіть, будь ласка, що заповнювати в двох пунктах які я підкреслила, бо вдвох випадках неможливо спрогнозувати дату виїзду з Канади. 3. Де правильно вказувати кільки грошей які ввозиш в країну? (Value of goods CAN$ ???) Дякую за допомогу!
-
Я иногда в районе Temple играю ! Там есть outdoor rink .