UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дают.
-
Добрый вечір хтось знає чи при встановлення shaw інета то дають роутер чи треба докуплять ?
-
У нас завелись у машині, то виловили три за допомогою звичайної мишоловки і сиру😊
-
Підкажіть будь ласка,може хто вже купляв, шукаю борошно з великим вмістом протеїну,типу манітоба.для панеттоне..
-
Добре, 1. В мене буде більше 10к канадських доларів, чи попросять в мене підтвердження? Справа в тому, що була продана машина і ніяких документів про продаж немає, як бути в такій ситуації? 2. Якщо я правильну знайшла декларацію, підкажіть, будь ласка, що заповнювати в двох пунктах які я підкреслила, бо вдвох випадках неможливо спрогнозувати дату виїзду з Канади. 3. Де правильно вказувати кільки грошей які ввозиш в країну? (Value of goods CAN$ ???) Дякую за допомогу!
-
Я иногда в районе Temple играю ! Там есть outdoor rink .
-
не треба забивати голову дурницею, коли прибудете до Канади то при проходженні паспортного контролю скажете офіцеру що у вас більш ніж 10к він вам видасть бумажку «cross-border currency or monetary instrument report - individual » де ви вкажете адресу в Канаді звідки прилетіли в Канаду та суму грошей «готівка» яка у вас є, це все, ніхто не буде просити показати та ваші гроші, офіцер підпише цей лист і віддасть вам. Нічого не треба качати заздалегідь та заповнювати все зробите в аеропорту Канади коли прибуде.
-
Хех ну хоть в интернете покидают их, я увидел для себя не справедливое судейское решение, очень близкий бой, а те кто там ставят смайлы клоуна, вам лучше дальше своими танцами заниматься
-
Добрий день, маю таке питання, бачу, що багато людей запитують про це у групах. У мене така ситуація: мій син був за кордоном, коли почалась війна, але потім у нього прокинувся патріотизм, і він вирішив повернутися. Йому 23 роки, зараз він розуміє, що, можливо, не варто було повертатися, адже довелося виїхати знову і витратити значні кошти. Власне, суть питання: я бачила багато обговорень про легалізацію, і всі стверджують, що не буде проблем, якщо на початок війни людина була в Україні. А що робити в нашому випадку? Як краще вчинити?
-
Ты первый Алан Уэйк играл?