UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Просто Тайленол 🤷
-
Всё, давай, пока.
-
$1,000/month. Location, location, location… Здається мебльована простора кімната у 2-br квартирі у престижному Springbank Hills (69 Springborough Court SW). Другий поверх триповерхового будинку, ліфт, балкон з барбекю. Окрема in-suite bathroom. Пральна машина/сушка – спільне користування з мешканцем іншої кімнати. Підземна парковка - $100/month. Будинок 3-5 хв пішки від 69 Street LRT station (15 хв до downtown). Westside Recreation Centre 2 хв – через дорогу. Невелика плаза з магазинами/кафе/ресторанами – 2 хв, Ernest Manning High School – сусідній квартал, Rundle College, Ambrose University – 5 хв пішки, Aspen Landing Shopping Centre – 3 хв авто/7 хв автобусом. Signal Hills Centre та Westhills Towne Centre 10 хв авто/15-17 хв автобусом. Комунальні послуги - $0. Електрика – 50% від загального рахунку ($40-50/month). Кімната буде вільна з 1го січня (12 months contract). При необхідності може бути здана уся квартира ($2,000, free parking). Рекомендації від попереднього ландлорда, работодавця, та підтвердження доходів обовязкові. 403-202-5780.
-
Не нужно со мной связываться. Тайленол есть в каждом магазине, на каждой заправке, в каждом супермаркете.
-
Кончений виблядок, окей Успіхів з цією кімнатою, бо Ви тут хай-IQ піпли, але я намагаюсь не переходити на персональні образи, чел запитує якого х**а я зʼявився на світ, а ви всі його підтримуєте, тож успіхів, успішна Інтелегенція Бан для мене будь-ласка
-
Так Ти маєш функцію дати мені бан, чому цим не скористаєшся, якщо я у цій кімнаті постійно не у адекваті
-
3 першого січня здається кімната 1000 включно (світло інтернет паркомісце в теплому паркінгу спортзал гостьова кімната на другому поверсі з більярдом )507-80 Sage Hill Rd NW Calgary AB T3R 1W8.Можно з тваринами .Подробиці за номером 4183132746 Олександр
-
Час від часу коли у мене фляга падає, то мої повідомлення постійно видаляють, чел у мене запитує, чому така уйобіна як я зʼявилася на світ, то все норм для тих людей які слідкують за порядком у цій кімнаті, як це працює?!
-
У меня нет такой функции.