UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не нужно со мной связываться. Тайленол есть в каждом магазине, на каждой заправке, в каждом супермаркете.
-
Кончений виблядок, окей Успіхів з цією кімнатою, бо Ви тут хай-IQ піпли, але я намагаюсь не переходити на персональні образи, чел запитує якого х**а я зʼявився на світ, а ви всі його підтримуєте, тож успіхів, успішна Інтелегенція Бан для мене будь-ласка
-
Так Ти маєш функцію дати мені бан, чому цим не скористаєшся, якщо я у цій кімнаті постійно не у адекваті
-
3 першого січня здається кімната 1000 включно (світло інтернет паркомісце в теплому паркінгу спортзал гостьова кімната на другому поверсі з більярдом )507-80 Sage Hill Rd NW Calgary AB T3R 1W8.Можно з тваринами .Подробиці за номером 4183132746 Олександр
-
Час від часу коли у мене фляга падає, то мої повідомлення постійно видаляють, чел у мене запитує, чому така уйобіна як я зʼявилася на світ, то все норм для тих людей які слідкують за порядком у цій кімнаті, як це працює?!
-
У меня нет такой функции.
-
Shaw 🤷
-
Я делал так. Узнал, какие провайдеры есть в моем доме. Затем поехал в офис Shaw, в центре. Там контракт подписал, взял модем приехал домой и сам подключил.
-
Всем привет. На завтра есть два места в Банф? Пишите кому интересно!!!
-
Ремонт и обслуживание автомобилей пишите по телефону указанному на постере.