UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
привіт, є якісь новини про те, чи можна продовжити паспорт чоловікам, якщо інформація у системі ʼоберіг ʼне повна?
-
Ми передаємо договір оренди на Two-Bedroom Townhouse за адресою: 3817 26 Avenue North-East, Calgary, Rundle. Локація дуже зручна — поруч є абсолютно всі магазини: Superstore, Walmart, Costco. Хороша транспортна розв'язка синьої лінії трамвая робить це місце ще більш доступним. Є два сховища, великий балкон, парковка на вулиці, але також можливість поставити автомобіль на блок-хітр. У таунхаусі також є пральна машина та сушарка. Наша компанія є Pet-Friendly, тому, якщо у вас є домашні тварини, це чудова можливість для вас. Орендна плата за таунхаус складає 1750 доларів, плюс абсолютно всі комунальні послуги (електрика, опалення, вода та інтернет) приблизно 300 доларів. Якщо вас цікавить, пишіть мені в особисті повідомлення, і я надам вам більше інформації. Договір оренди діє до 1 квітня, а внесений нами депозит залишиться за вами. Ми плануємо переїзд, тому шукаємо нових мешканців. Усім гарного вечора!
-
Hyundai Tucson 2013 на продаж Шукаєте надійне та добре доглянуте авто? Це саме те, що вам потрібно! Марка та модель: Hyundai Tucson Рік випуску: 2013 Двигун: 2.4L Пробіг: 249,020 км Авто в чудовому стані – готове до поїздок! Сімейний автомобіль, використовувався акуратно та дбайливо. Регулярне технічне обслуговування: заміна оливи кожні 6-7 тисяч кілометрів. Без аварій, активний статус, усі документи в порядку. У комплекті – набір зимових та літніх шин. Це надійне авто, яке ніколи нас не підводило і готове до нового власника! Ціна: $6,900. Можливий торг у межах розумного. Звертайтеся за запитаннями про авто або для організації зустрічі, щоб побачити його особисто: 587-732-1008.
-
Добри вещер живу сам в доунтон могу собрат кровать и тумбочку
-
Друзі, допоможіть, будь ласка! У моєї знайомої вкрали автомобіль. Якщо хтось помітить це авто десь повідомте мені🙏🏼 Ось деталі: Honda Ridgeline, 2006 Dark green No truck tonneau cover License plate is CPB5051 Дуже прошу про вашу допомогу в поширенні інформації💪🏼
-
Мука з Костко, протеїн 10. Це рекомендація від дівчини з іншої групи, але я ще не купляла, бо на півночі в Костко її не знайшла