UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, допоможіть, будь ласка! У моєї знайомої вкрали автомобіль. Якщо хтось помітить це авто десь повідомте мені🙏🏼 Ось деталі: Honda Ridgeline, 2006 Dark green No truck tonneau cover License plate is CPB5051 Дуже прошу про вашу допомогу в поширенні інформації💪🏼
-
Мука з Костко, протеїн 10. Це рекомендація від дівчини з іншої групи, але я ще не купляла, бо на півночі в Костко її не знайшла
-
В Kalamata
-
-
В кого хлопчик малюк ) віддаю речі) Є пакет з бу речами від 3 місяців до 2 років) речі в гарному стані) є комбезик весняний та чобітки зимові. Пишіть кому актуально, забрати можна в даунтауні)
-
З 31-го грудня вільна велика кімната(НЕ БЕЙСМЕНТ). Можливо раніше. 700/місяц за все если наперед на пару месяцев, Или по 825 помесячно. интернет, вода, электро, отопление в цене. Ещё один мужчина канадец пожилой живёт. ПЛЮС: Safeway Thorncliffe(check the map!) 2 минуты пешком и никто не лежит в ваши дела, лэндлорду вообще все равно. В комнате кровать Queen size, стол, стул и большое шкаф-купе. Переезжаю к девушке. Если хотите в первой половине января, то тоже ок, моя аренда до 16 января тут. P.S. если Вам нужна комната на сейчас, то есть другая комната, которая простаивает. Пишите)
-
Марафон рождественских фильмов начался:-)
-
💫💫💫💫💫 💫💫 2️⃣0️⃣0️⃣💵 💫💫💫💫 🔸💫💫💫💫💫💫💫💫 🔸💫💫💫 💫💫💫💫💫💫 🔸💫💫💫 💫💫💫💫💫💫 💫💫💫💫💫💫💫 💫💫💫💫💫💫