UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если кто нашел carwash card возле “European Daily Market” дайте знать пожалуйста
-
там все дуже залежить від офіцера. як факт - видають
-
Приветствую, кто знает выдают ли ворк пермит сейчас прилетевшим? И если да, сколько ещё времени будут выдавать? Спасибо
-
Привіт القيصر, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Anton, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
📌Здається 2bedroom 1,5 bathroom квартира в районі Midnapore . З 1 січня 2025. Поряд зупинка автобуса та 6 хвилин пішки до C-Train Fish Creek station. Поряд парк , школи , маназини. Є великий балкон і кімната для зберігання. У будинку : *нові обладнані пральні на кожному поверсі *підземний теплий паркінг з мийкою для машин, *кімната відпочинку , спортзал і сауна . Вартість 1775 плюс світло . Депозит 1000 CAD Контакти : 5879668524
-
Санлайф покриє Вам будь-якого масажиста, шо має ліцензію і дасть Вам інвойс. Тому просто обирайте, який ближче/у якого були знайомі.
-
Посмотрите poparide - аналог нашего блаблакар
-
Куплю грн на карту привата за нал CAD
-
З інформації з сайту - видають допоки діє introductory letter тому наразі видають.
-
Ще видалення покривають)
-
Куплю USDT
-
Привіт Оля, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Моим знакомым вчера вечером все выдали без проблем.
-
Привіт! Шукаю роботу барменом/сервером в ресторані. Маю добрий бекграунд в хоспіталіті, також є канадський досвід роботи. Вільна англійська. Буду вдячний за будь яку інформацію.
-
Привіт всім, шукаю будь яку роботу part time, авто немає Буду вдячна за любу інформацію :)
-
Привіт Serhii, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
що значить «легалізуватись»? і до чого його вік тут
-
Люди добрые, подскажите пожалуйста, может ли сын тут легализоваться (27 лет ему) ? выехал неделю назад через границу украинскую. поставили ему печать, пропустили , все хорошо, но не знаю есть ли шансы , что тут его развернут ?Нужно прописать его ?
-
Привет! Нашли на улице, если кому-то это нужно, пишите)
20 Jan 2023, 19:11
361724/371388
about a minute ago