UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Де пограти баскетбол?
-
вона не мертва, вона тільки нещодавно реорганізована, а ми поки що в автобусні тури їздемо, не лижні
-
Бачу що тепер вже щось змінили там і я тепер можу писати туди. Дякую. Але сумно що повідомлення довидеться писати заново.
-
YMCA Brookfield, MNP
-
3 першого січня здається кімната 1000 включно (світло інтернет паркомісце в теплому паркінгу спортзал гостьова кімната на другому поверсі з більярдом )507-80 Sage Hill Rd NW Calgary AB T3R 1W8.Можно з тваринами .Подробиці за номером 4183132746 Олександр
-
Нет, мне по почте пришёл счёт в 250 долларов, пришлось мужу на работу отнести, чтобы рабочая страховка покрыла.
-
Lot NEW 2 pieces Woodlets Large Police Truck and Fire truck - R Exclusive wooden + wooden heroes $10 for two cars. lot. pick up at Bankview near 17th Avenue
-
вітаю здається кімната, на місяць з 1 березня до 1 квітня зупинка City Hall, 333 riverfront ave SE 1000 cad в кімнаті окрема ванна, гардеробна
-
Продам Ford Escape 2011 Limited. Пробіг 352 тис. км. Всі недоліки на свій вік. Два комплекти гуми, камери переднього та заднього виду. 3,500 CAD
-
Привіт Anna, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Добрий вечір, кілька днів тому переїхала до Канади. Хто міг би допомогти перевезти матрас? 🙏
-
Из личного опыта : дешевле выходит когда его покупаете то и доставку заказывайте. Нанять машину и грузчиков всегда выходит дороже
-
t.me/uu_calgary/49462/493859
-
В Икее полно их
-
Дело ваше, но матрас и личная гигиена... новый 150 и выше стоит
-
Але далеко від дому и не дотягнемо на автобусі😅
-
Просто знайшла обьяву, можна безкоштовно забрати
-
Uber xl or van
-
Біля Даунтауну непоганий дядько приймає дірект пейменти maps.app.goo.gl/uBMt71BmQZMVKFUS6 він англомовний
-
Доброго вечора, друзі! Я привезла свою кицю до Канади. Таке питання: чи потрібно ставити на облік до якоїсь ветклініки? Шукати типу постійного лікаря, що взагалі потрібно робити по приїзду в Канаду?)
20 Jan 2023, 19:11
361819/371929
7 minutes ago