UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так. А про оформлення не знаю
-
Всім привіт, можливо хтось стикався з такою ситуацією. Чи впустять в Канаду, якщо термін дії паспорта закінчується менше ніж за 6 місяців, якщо на руках вже буде новий? Але без візи. І друге запитання, якщо паспорт оформлявся в третій країні, але ще знаходиться в Україні. Чи можна доставку замовити в Канаду? Дякую
-
Продам пк gtx 1080 8Gb 512 ssd m.2 16 gb ddr4 I7 8700k Водяне охолодження nzxt kraken x53 Корпус nzxt h510 Rust 90+ FPS Cs2 190+ fps Ціна 750$
-
Дякую, пошукаю там
-
T&T
-
Да, и не одно. А в чем суть вопроса?
-
Продаю зимові робочі чоботи зі сталевим носком Sorel. Супер для зими. Ідеальний стан. Розмір 9. Вартість 60$
-
Де її робили? Та чи нормально відреагував організм?
-
Безкоштовно. Даунтаун
-
Дифтерія та правець, її потрібно робити кожні 10 років. І дякую за відповідь🙏🏻 я вже розібралась 😅
-
Могу я узнать какую именно прививку вы имеете ввиду? Если прививки от определенных болезней, то это нужно направление от врача. После чего вам скажут адрес куда нужно будет поехать. Если прививка от грипа то почти в любой большой аптеке
-
Привіт , є люди які займаються шиномонтажем ?
-
Привіт NEW YEAR, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
кто делал прививки от Лихорадки, Денге, Гипатита В для путешествий в некоторые страны, сколько стоит их сделать в канаде и насколько это долго?
-
Всем привет, мне нужно для компании сделать фото в футболках с лого и выставить на сайт. После поедим пиццы, посидим пообщаемся, еще можно поиграть в настольный теннис или настольные игры. Кому интересно напишите в личные.
-
NEW MOTOPOWER MP69039 Car OBD2 Color Scanner Code Reader Engine Fault Code Reader Scanner CAN Diagnostic Scan Tool Advanced Edition brand new product, ordered from Amazon for $120, but never used! everything is sealed and in the package, never used 90$ firm
-
ищу работу крупный парень 30 лет могу помочь с переездом или другой тяжёлой работой
-
Продаю зимові чоботи з захисним носком Baffin. Розмір 9. Ідеально для зими. Вартість 100$.
-
Привіт Міра, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт.Куплю IPhone від 13 моделі і новіші.Оплата кешом ,можу приїхати забрати по Калгарі.якщо маєте пропозицію ,то напишіть в приватні повідомлення .Бажано з фото ,ціною,% батареї і комплектом (чи є коробка ,кабель). Дякую!
20 Jan 2023, 19:11
362301/373099
12 minutes ago