UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт Blintz_ma, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
З наступаючим новим роком! Під скажіть будь ласка чи є тут хтось хто навчає гри на гітарі? Дякую
-
Привіт.Куплю IPhone від 13 моделі і новіші.Оплата кешом ,можу приїхати забрати по Калгарі.якщо маєте пропозицію ,то напишіть в приватні повідомлення .Бажано з фото ,ціною,% батареї і комплектом (чи є коробка ,кабель). Дякую!
-
З наступаючим новим роком! Чи є тут хтось хто навчає гри на гітарі? Дякую
-
Тільки одразу придбати страховку! Кажу як мати лабрадора (10 років) 😄 Бо у них з хвороб все! Від інфекцій вушних, до проблемних суглоб, GDV, та ще багато чого на протязі життя!
-
То есть вы так и сидите на тайленоле/адвиле и питье? Никаких антибиотиков не прописывали?
-
Привіт NOT, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Так и сидим . Температура почти ушла. Питье, увлажнитель. Ездили 3 раза слушать легкие. Там все ок. Сказали 2 недели период . Вот я все жду 🙄 это не первый эпизод. В ноябре примерно похожее было. Прошло через 2 недели . Я просила антибиотик- сказали в нашем случае не надо
-
У меня температура 3 дня была, сейчас пошел насморк кашель, ребенок 2.5 пока 3 день 38, тоже кашель ,жену тоже взяло сегодня пока температура кашель
-
Ходи по возможности к семейному. Пусть слушает легкие. Это пожалуй все что он предложит
-
Привіт Artem Levchenko, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Так и делаем, сегодня были он слушал, померял сатурацию, спросил про мокроту, кашель, отдышку. Все услышал померял и сказал идти дальше фигачить тайледвил и воду.
-
де познайомитися з гарною українською дівчиною в калгарі або едмонтоні лол? буду вдячний за поради, 22 роки, а то мені здається що я на марсі😂
-
Надо иметь PR или гражданство местное :-)
-
Ну, я не знаю 🤷 В Украине все ок было?) Со знакомствами?
-
Даже его имея, не сильно то и спрос... 😂😂😂
-
Цього не достатньо;)
-
Добрый день! Можно ли сегодня где-то сделать prescription на ointment для собаки? Возможно, кто-то может помочь? Очень нужна эта мазь
-
Надо было узнать кто играет в ЛОЛ
-
Леди боя найти легко было
20 Jan 2023, 19:11
362797/375857
less than a minute ago