UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
О, это любители ездить на машинах с прямотоком
-
Куплю зимову куртку на дівчину 12-13 років, може в когось завалялась від дитини
-
Написано что будет до 12:15, а на самом деле был до 12:09 😁
-
может быть кто-то знает. в Калгари ломбард есть или нет для золота???
-
может быть кто-то знает. в Калгари ломбард есть или нет для золота???
-
З Новим роком! Підкажіть, будь ласка, щось від сильної болі вуха. У чоловіка біль, навіть не може їсти. Біль гостра. Трішки виходить сіра рідина (небагато) Із всього що маю в домашній аптеці це йод, та антибіотик цефтріаксон з розчином. Може хтось знає як домашнім методом щось зробити. Заздалегідь дякую🙏
-
Дитяче ліжечко з матрасом 100 $
-
А що він якійсь інший? Я такий купила, планувала додати в хододець.
-
может быть кто-то знает. в Калгари ломбард есть для золота???
-
Пересдам контракт на квартиру, дійсний до грудня 2025., вільна з 1 січня. Квартира знаходиться в 1122 8 ave SW, біля Dowtown West Kerby station (1 хв), $1473 + електрика та інтернет. Одна спальня та кухня с вітальнею. Квартира pet friendly. Паркінг за додаткову плату. Можемо пересдати з меблями ,або без.
-
🎉 Доброго Здоров'я, дорогі мої Земляки! А я до вас із найкращими побажаннями цього першого дня Нового Року в 2025! 😊 🔥 І Це той випадок, коли я хочу звернутися до Вас на Ти, як жест передачі тобі моїх новорічних побажань від Серця до Серця! 💞😊 ✏️ Цього разу я вирішив ґрунтовно підійти до новорічного привітання, на відміну від того, коли зазвичай я роблю це експромтом, і приділив цю привітанню достатньо часу, але зробив це так само, як і завжди, від серця до серця, сподіваюся ти це відчуєш! ? ♥️😊🙏 І в цьому зв'язку хочу побажати Тобі і всім дорогим тобі людям, найголовнішого для продовження щасливої подорожі цим життям: Нехай все найкраще продовжує виявлятися у твоїм житті щодня і щохвилини, під час усієї твоєї прекрасної подорожі, У пошуках нових можливостей радіти життю, виконуючи своє призначення згідно тіла, розуму та душі! І для цього, як мінімум, Тобі бажаю: 🔹Найміцнішого здоров'я та впевненості в собі, 🔹 Більше задоволення в доброті, 🔹Матеріального та духовного достатку, та задоволеності, 🔹Серцевого та міцного кохання, 🔹Творчої реалізації, і звичайно ж подальшого 🔹Духовного просвітлення! Нехай буде так і нехай допоможе тобі Рід твій і Всевишній Творець наш! Амінь! 😊 🛷 Ну а тепер, Загадай своє заповітне бажання, яке ти хочеш, щоб виповнилося цього року, і... Тисні на Діда Мороза 🎄 і... отримуй подарунки! 😊 (подарунковий Дідусь Мороз внизу, після цього повідомлення). 🎁 Так, звичайно зараз це тільки віртуальні подарунки, але ти знаєш, що можеш їх матеріалізувати, Закон Тяжіння працює, Ти знаєш! 😊 🎁... Продовжуй бажати і твої бажання обов'язково матеріалізуються! Пам'ятай, що Все залежить від ТЕБЕ, і тільки від Тебе! Ти знаєш що Ти Творець своєї долі і Твій щасливий витвір, у цьому Новому Році, починається прямо зараз!! 😊 💞 Дякую Вам за те, що ви є дорогі мої сусіди, і ми продовжуємо підтримувати спілкування, незважаючи на відстань, що розділяє нас фізично. Впевнений, що скоро настане час, коли ми зможемо знову спілкуватися в реальному фізичному просторі! 💞😊👍🙏 🎉 З НОВИМ РОКОМ ВАС І З НОВИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ! Живи тут і зараз, та використовуй Всі свої Можливості на повну! 😊❤️💟🙏 🫐 Тисни на Діда Мороза 🎩! 😱 І отримуй подарунки! Вітаю з Новим Роком, І нехай все найкраще продовжує відбуватися з тобою, Тут і зараз! 😊 ♥️🙏
-
Дуже потрібна допомога небайдужих людей!!! Всіх з новим роком !!! Мене звати Надія в мене двоє маленьких донечок Поліна та Марина Кордюк та мій батько Дмитро Кордюк якому вже 73 роки та мати Світлана якій 60. Ми живемо в Херсонській області , жити дуже важко бо останнім часом йдуть постійні обстріли в нашому селі, а саме з 29 грудня 2024 року, майже весь день немає світла, включають на 4-5 годин в день, ми постійно сидим у підвалі, в мене немає роботи, а дітей треба годувати та батьків які вже старі також годувати та лікувати , якщо є можливість допомогти будь-якою допомогою то я прошу допоможіть зібрати кошти на закупівлю продуктів , памперсів , ліків на деякий час. Поки є можливість звертаюсь до всіх небайдужих за допомогою !!! Карта мого батька для допомоги на збір на продукти , памперси , ліки... : 5375235108658533 Дякую за будь-яку допомогу !!!Бережіть себе!!!