UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Pawn shop, типу ломбарда, запитайте там
-
Дуже потрібна допомога небайдужих людей!!! Всіх з новим роком !!! Мене звати Надія в мене двоє маленьких донечок Поліна та Марина Кордюк та мій батько Дмитро Кордюк якому вже 73 роки та мати Світлана якій 60. Ми живемо в Херсонській області , жити дуже важко бо останнім часом йдуть постійні обстріли в нашому селі, а саме з 29 грудня 2024 року, майже весь день немає світла, включають на 4-5 годин в день, ми постійно сидим у підвалі, в мене немає роботи, а дітей треба годувати та батьків які вже старі також годувати та лікувати , якщо є можливість допомогти будь-якою допомогою то я прошу допоможіть зібрати кошти на закупівлю продуктів , памперсів , ліків на деякий час. Поки є можливість звертаюсь до всіх небайдужих за допомогою !!! Карта мого батька для допомоги на збір на продукти , памперси , ліки... : 5375235108658533 Дякую за будь-яку допомогу !!!Бережіть себе!!!
-
Привіт Надія🇺🇦, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Вітаю, шановні та з Новим роком! Підкажіть, будь ласка, чи можна отримати допомогу стоматолога, якщо в нас є тільки Health Card? У чоловіка зуб розболівся. Бенефітів ще немає.
-
И сколько это примерно стоит?
-
Можно за деньги.
-
Конечно. Но не бесплатно.
-
Привіт Life parodies777, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Продам двохярусне ліжко! Терміново!Переізджаємо. Стан нового! В користуванні 5 міс. З матрасами 1200$ Без матрасів 800$ Купляли все разом за 2200$+ податки Можлива доставка по Se , SW Район Seton Продаж ДО 10 січня.
-
Без понятия Осмотр сначала, потом уже скажут о лечении. А рабочей тоже нет страховки?
-
Привіт Life parodies777, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Кому поднять настроение?
-
Привіт Ищу парня 😘, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Только хотел позвать)
-
Добрий день, може хто порадити сімейного лікаря, може хто набирає зараз
-
t.me/uu_calgary/83738/411316
-
Всіх З Новим роком 🎊 Мальтипу Ф1 Дівчинка та хлопчик
-
Привіт Calgary, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Добрый день. Ищу курсы, желательно с 10 до 14:00, если есть варианты, подскажите пожалуйста. Спасибо.
-
Всіх з Новим роком ✨ Підскажіть будь - ласка, де можно сьогодні ввечері поїхати в якесь гарне місце погуляти ?
20 Jan 2023, 19:11
362984/373188
4 minutes ago