UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ми шукаємо водія з доступними знаннями автомобільного обслуговування та відмінними навичками водіння для роботи у дилерському центрі. Ваша роль буде важливою для забезпечення безперешкодної доставки автомобілів та підтримки їх в належному стані. Основні обов’язки: Транспортування автомобілів до та з дилерського центру, клієнтам та іншим локаціям. Проведення рутинних перевірок транспортних засобів до та після поїздок. Надання якісного сервісу під час забрання та доставки автомобілів. Дотримання усіх дорожніх правил та протоколів безпеки дилерського центру. Вимоги: Дійсне канадське водійське посвідчення з чистим рестором порушень. Володіння англійською мовою (вусно та письмово). Базові знання щодо обслуговування автомобілів. Вміння працювати самостійно та в команді. Ми пропонуємо: Конкурентну зарплатню (обговорюється на співбесіді).
-
З Новим Роком! Хто знає чи працює сьогодні наше посольство в Едмонтоні?
-
Дякую, я мала на увазі консульство. Просто не хочеться з Калгарі їхати, щоб побачити, що вони закриті. Я їм і дзвоню, написала на емейл, але без відповіді.
-
"Запрещены" и "не приветствуются" как то странно уживаются в одном предложении по смыслу
-
Нужно оригинал и примечания
-
А как с этим быть?! Цитата: Есть несколько собак, которые запрещены в США и Канаде. К ним относятся питбультерьер, американский стаффордширский терьер и стаффордширский бультерьер. Эти породы считаются агрессивными и опасными, и поэтому они не приветствуются во многих сообществах.
-
It Dozen Even matter
-
В смысле запрещённая, если питомник есть в Калгари
-
Я особисто бачила і багато
-
Тобто ви хочете сказати що не зустрічали на вулицях цих порід?
-
Предлагаю готовую продукцию собственного производства: Пельмени 25$ Вареники с картошкой и грибами 20$ Вареники с капустой 20$ Чебуреки 5$ -1 шт. Сосиски в тесте 5$ -1 шт. Пирожки с картофелем и грибами 4$ - 1шт. Пирожки с капустой 4$ - 1шт. Пирожки с картофелем и печенью 4$ -1шт. Блины с мясом - 25$ - 1кг Блины с творогом 25$ - 1кг Заказ от 50$ Для заказа пишите в личные сообщения.