UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
О!Супер Я не занималась этим вопросом,но теперь буду.Просто устала от этих идиотов(уже пол года пишут) Благодарю🙌🏻🙌🏻🙌🏻
-
🌟 Познайомтеся з вашим новим мовним другом – Chat_Buddy! 🌟 Хочете практикувати англійську? Потребуєте миттєвого зворотного зв’язку? ✨ Що Chat_Buddy може для вас зробити: 🗣 Практикуйтеся у будь-який час: Спілкуйтеся текстом або надсилайте аудіо для реальної мовної практики. ✅ Виправлення помилок: Отримуйте миттєвий зворотний зв'язок з чіткими поясненнями та корисними посиланнями для глибшого вивчення. 📚 Розширюйте словниковий запас: Вчіть нові слова та фрази природним чином у процесі спілкування. 💡 Допомога з граматикою та вимовою: Покращуйте точність мовлення. 👨🏫 Дружній, веселий і завжди готовий до розмови! 🎯 Ідеально підходить для ESL-учнів усіх рівнів. Зробіть вивчення англійської легким, інтерактивним та цікавим! 👉 Спробуйте Chat_Buddy вже зараз і спостерігайте за своїм прогресом: @TalkTidy_bot Практика веде до успіху – а Chat_Buddy робить її веселою! 🌍💬
-
Перездається кімната, район 📍Fish Creek Lacombe station 10 хв пішки від будинку до станції, затишна та спокійна локація. Поруч спорт-зали, магазини, заправки. Просторий 3-поверховий таунхаус 2023 року, 3 спальні 2,5 ванни. Ванну ділитеме із парою(хлопець і дівчина) Гараж-місце входить у вартість оренди. Комунальні послуги та інтернет окремо. Оренда $750, депозит в розімірі оренди. $675 без гаража 📌Дата заїзду : 1 лютого, є можливість із 1 січня. Про ваших сусідів : 21-24 роки, всі на фул-таймі. Охайні, без шкідливих звичок. У всіх різний графік, тому в домі тихо 24/7. Більше інформації в особистих повідомленнях.
-
Безкоштовно Район Махогані
-
Безкоштовно Район Махогані
-
Доброго дня! Перездається контракт з 1 лютого до 1 червня (є можливість продовжити) Однокімнатна квартира в районі Kensington 1460$ (додатково: паркінг 50$, тваринка 25$, електроенергія) все інше входить в ціну Депозит 500$ В особисті можу скинути відео квартири, якщо потрібно!
-
Всім привіт, здається простора кімната , 15 хв до Marlborough c-train пішки, 5 хв автобусом (автобусна зупинка біля будинку) До даунтаун на c-train 15 хвилин Близько є всі необхідні магазини walmart, dollarama, t&t , canadian tire, safeway Також в будинку своя стіральна та сушильна машина, є просторий сторадж 750$ + комунальні послуги
-
Походу нечего