UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це доволі часта історія. Десь забув, адресу змінив, оператора змінив і якийсь рахунок залишився висіти доки колекторам не передали. Має бути щось типу такого в Credit Report. Дзвонити в Enmax чи іншим операторам в таких випадках - справа безтолкова. Вони зазвичай не мають вже ніякого відношення до того рахунку, як тільки він передається колекторам.
-
Перездається контракт з 1 лютого, затишна кімната у 2-кімнатній квартирі за адресою 15220 45 St SE, Seton. До ваших послуг окрема ванна кімната, повністю обладнана кухня, підземний паркінг. У кроковій доступності магазини, ресторани, фітнес-центр і громадський транспорт. Ідеально підходить для тих хто цінує комфорт і активний спосіб життя. Оренда 1128$ на місяць + депозит 500$ + за електроенергію та інтернет -+50$. Будь ласка звертайтеся в приватні повідомлення, не соромтеся задавайте запитання я з радістю на них відповім.
-
бінго :)
-
Сложно. Я знаю только Честера и Уэйна Статика, лол
-
Перездаємо контракт до 2025.03.31( з можливістю продовження на пів року/ рік) у самому серці Beltline. Новий сучасний комплекс Two Park Central пропонує спорт залу та охорону 24/7, паркінг, басейн, коворкінг, тераси на 10 та 40 поверхах,міні гольф, більярд, майстер-класи, вечірки та багато іншого.(пральна машина та сушка в квартирі) Студія 1728 + вода та електроенергія Доступна з 1 лютого
-
The goods and services tax/harmonized sales tax (GST/HST) credit is a tax-free quarterly payment that helps individuals and families with low and modest incomes offset the GST or HST that they pay. It may also include payments from provincial and territorial programs.