UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
The goods and services tax/harmonized sales tax (GST/HST) credit is a tax-free quarterly payment that helps individuals and families with low and modest incomes offset the GST or HST that they pay. It may also include payments from provincial and territorial programs.
-
А GST це що? Я вже отримував повернення коштів в тому році
-
То вам нарахували те що не виплачували як я розумію
-
Привіт Gambler, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
А я узнал только Тимати! Хотя, стоп... О же ещё жив вроде...
-
Кто-то в курсе как прямо сейчас на Ghost Lake? Снегом замело?
-
Монітор, робочій, 60 герц, 1080p за 20$
-
Потрібно робити IDP. Це робиться тільки в АМА. Ось інфа по цінам.
-
Можна їм принести дві фотки, та не фоткатися у них
-
Дійсні 1 рік
-
Де можна сфоткатись не дорого?
-
Ми робили фото для документів тут
-
Привіт Alex, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Там иногда например какие-то кредиты известные им или как вы уточнили с self employed например накинули что-то в расходы, о чем человек не зная даже бы не подумал + вообще спокойнее знать что у случае чего есть с кем выходить на борьбу с cra
-
Что классический сценарий ( просто работа ) что с кучей дополнительный вещей
-
Accountant всегда мне делал лучше чем я сам
-
Апартамент 2b2bth, з пралкою,сушкою, посудомийкою, великим балконом, 2 поверх, в тихому сiмейному районi Silverado SW. 4 хвилини автобусом до трейну Somerset - це майже в кiнцi на пiвднi, меблi за бажанням. Цiна 1793 + електроенергiя. Паркiнгу батаго бiля дому, будинку 1 рiк. Нажаль без тварин. Дата заïзду flexible сiчень-лютий. Можна контракт до кiнця вересня, або на рiк.
-
За Ваганыча и двор Смехопанорамой в упор! 😈
-
Може комусь потрібні лижі, пишить
-
Шукаю дівчину-майстра для сумісної оренди приміщення (я нарощую вії)
20 Jan 2023, 19:11
363569/377609
14 minutes ago