UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бля ну Максимилиан !!!)))
-
Підкажіть будь ласка доброго масажиста в районі SW. Може хтось на дому приймає?
-
Знову не заплатив))
-
розказуй, шо там трапилось
-
І пропав, екшону не буде походу 🥺
-
Вот так засели к себе человека , а потом попробуй выселить , потому никто и не соглашается особо помогать с жильем.
-
А ещё не дай бог чтото сворует и т.д.
-
Дякую 🙏
-
Коли працюють ?
-
На сайті ще про disabilities вказано та income support
-
У нас сьогодні незвичний пост. Але всім треба здавати на права. Теорію здати просто, адже це всього лиш переказ книги. Та і то з підказками. А в практиці купа нюансів. І якщо не читати мій канал, по хештегу #driverlicense, то і інформації такої якості мало. Але не сьогодні. Сьогодні перша частина від професійного, ліцензованого інструктора Драшко Вуяновича. У відео питання, відповіді, розповідь і цікаві подробиці. Можна і не дивитися, а лише слухати. До речі, це відео - ідея групи тестувальників Альберти, які приїхали не так і давно. youtu.be/EXJctdmczZA А на фотографії канадський автомобіль, родом з Ванкуверу. Виробник - Канада. Хто підпишеться на канал, певно побачить і продовження. Маю на увазі ютуб. Кому цікавий мій канал - пишіть в особисті. Ніби правил не порушив.
-
Я пропустив той момент, коли обговорювали мову і реально сприймав його як людину, яка говорить і знає українську, за вимовою. Тому і лажонувся...
-
нарешті включите топіки?
-
Доброго вечера . Підкажіть будь ласка , ци є у Калгарі якась мара з усіма місцезнаходженнями садочків ? Можливо з рейтингами . Дякую .
-
А где раздел "Флуд"?:-/
-
Пятница вечер, время катить изменения на прод)
-
О, до понедельника не дождались?:-)
-
Цікаво...
-
Здається у суботу
-
Такого не знаю, але у нас є батьківській чат. Посилання у правилах групи
20 Jan 2023, 19:11
36406/375391
about an hour ago