UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
в будь-якому випадку дякую
-
:) ми ж ніби з вами щойно спілкувались. Це я надіслала ще раз повідомлення де вказала що їдуть нові люди, а ви кажете що немає згадки про це
-
А де його видають нагадайте будь ласка? Бо вже не памʼятаємо з 2023го, а мають приїхати нові люди
-
В мене є. Я писала що їдуть нові люди, це для них🙂
-
Воно було про - де видають? І я написала що це для новоприбулих.
-
Дякую. Не те саме, бо мене цікавило не продовження, а податися з нуля. Ваше останнє повідомлення дало повну інформацію
-
так видають кого?? хелс картку? бенефітну карту? ви ж уточнюйте одразу. У реджестрі люди подаються на хелс картку, отримують її поштою разом з анкетою для бенефітів. Заповнюється анкета і відправляється до центру по бенефітам. Потім поштою приходить бенефітна картка і вже з нею йдуть робити феєр ентрі. Наче ж вище те ж саме розписала.
-
Привіт усім! З 1 лютого здається в оренду 1bd 1 bath кондо Le Beau, Mission ( 20 ave SW) ✔️Сонячна сторона квартири, є балкон ✔️2 гардреробні ✔️ПРАЛЬНЯ у квартирі; ✔️підземна парковка ✔️газовий камін БЕЗ ТВАРИН! Місячна орендна плата: $1750 (+світло) + $100 (опалювана підземна парковка). Пишіть у приватні повідомлення для огляду
-
BREAKING: сценарий второго сезона «Сёгуна» почти завершён По словам шоураннеров, съёмки стартуют в этом году. Хироюки Санада вернётся к своей роли. Если вы вдруг забыли, история 2 и 3 сезонов будет полностью оригинальной, так как первоисточник рассчитан на один сезон.