UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да я взял в позапрошлом году только, за 22 бакса 2 диска.
-
Віддам навушник лівий робочий 824 18 ave SW
-
Передача контракту на 1 bed 1 bath Будинок Eleven, 1055 11 st SW, T2R1G8 6хв до Downtown Vest/Kerby C-Train station. 1655$ контракт до 1 серпня,далі можете продовжити , стандартно вода і опалення включені. Однокімнатна квартира 57,4м2 , панорамні вікна, балкон, вікна на північ і схід, 8 поверх. Гарні Amenities (два лаунжі, простір для роботи з free Wi-Fi, тренажерний зал і тд, можете подивитись на їх сайті) Окремо можна орендувати паркінг З тваринами можна,додатково 35$/місяць
-
Шановна спільното, В компанії, де я працюю, шукають бухгалтера. Потрібно мати хороший рівень англійської (робота передбачає спілкування з клієнтами, податковою тощо) та досвід у реалізації повного циклу бухгалтерського обліку. Надають перевагу кандидатам з канадським досвідом та знанням Simpli і QB. Готові взяти на роботу вже зараз. Офіс знаходиться в районі Monterey Park. Можете відправити резюме в особисті повідомлення, а я передам одразу власнику.
-
Не, хай буде
-
Доброго дня!🤍 Я, Тетяна, сертифікований майстер по ламінуванню вій та брів, який перетворює звичайні погляди на неперевершені📸💁🏼♀️ Запрошую скористатися послугами, які підкреслять Вашу природну красу.🫶 🌟Мої послуги: •ламінування вій + фарбування + ботокс •фарбування вій •ламінування вій + ботокс •ламінування брів + корекція •ламінування брів + фарбування •ламінування брів + корекція + фарбування •корекція + фарбування брів •корекція брів 💎Результат: •природний вигин, що відкриває погляд •яскравий колір, який підкреслює очі •вії стають більш доглянутими та здоровими •визначений обʼєм та довжина •ідеальна форма брів, що підкреслює риси обличчя •густіші та більш доглянуті брови ❤️🔥Переваги: •використання лише професійних матеріалів •індивідуальний підхід до кожного клієнта •затишна атмосфера 📍Локація: Chinook 💌Для запису або уточнення деталей пишіть у особисті повідомлення.
-
Вітання всім! В продажу велосипед Norco Sight A3. Куплений в Bowcycle в 2023 році. В чудовому стані. Сліди експлуатації присутні. FRAME Aluminum All-Mountain, 150mm Travel Frame size S FORK RockShox Yari RC, Motion Control, 160mm REAR SHOCK RockShox Deluxe Select R, 185x52.5mm Trunnion BRAKES Shimano ( new brake pads ) Wheel size 29 Ціна 2050$
-
Привет всем) Кто-то планирует купаться на крещение в водоеме в этом году? Отзовитесь
-
И без газа!
-
Продам сукню в хорошому стані розмір М 20 $ Продам блузку розмір М один раз одягала 15 $ Продам сукню розмір М 20 $ Продам піджак синій 20$ Продам взуття Туфлі сині 37 розмір 20 $ Зелені туфлі 38 zara 30 $ Білі з намистинками 38 розмір 20$ Білі туфлі 38 розмір 10 $ Чорні туфлі з бусинками розмір 38 25 $ Продам сумку Kate Spade ♠️ В ідеальному стані 150 $ Чорна сумка 15$ Зелена сумка 10 $ Коричнева сумка GUESS 45$