UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так,все вірно!Використовують її імʼя
-
Якщо ви не збираєтесь подорожувати то візу можна взагалі не робити, вона саме для вʼїзду потрібна ! По медекзамену заново не треба робити, він дійсний 5 років, просто на питання чи ви робили за останні 12 місяців треба чесно відповісти, якщо робити ,то треба буде прикріпити висновок який вам дали, якщо вже пройшло більше часу ніж 12 місяців, то відповідаєте що ні, і відповідно не треба буде нічого прикріпляти
-
Здається 2-х кімнатний будинок в оренду з 1 Березня. Меблі можуть залишитись, при бажанні нових орендарів купити меблі. Гараж для двох авто, район відносно новий (5 років) все є в 5-10 хвилинах, магазини, заклади, парк. Власниця хороша жінка, не турбує під час життя. Ціна: 1950 $ , плюс ваші комунальні. Договір на рік. Завдаток: 1 місяць Адреса: 264 Livingston Common Ne Контактувати можете в телеграм.
-
Доброго дня! У мене питання. Ми намагаємося отримати поліс сертифікат про не судимість у Канаді (для PR). На сайті у анкеті є незрозуміле питання : "Who will you be working/volunteering with?" Не розумію... Я заповнюю не для роботи чи волонтерства. А для отримання PR. Що писати в цьому питанні?
-
Доброго дня! У мене питання. Ми намагаємося отримати поліс сертифікат про не судимість у Канаді (для PR). На сайті у анкеті є незрозуміле питання : "Who will you be working/volunteering with?" Не розумію... Я заповнюю не для роботи чи волонтерства. А для отримання PR. Що писати в цьому питанні?
-
Продам іграшку щенячого патруля Ціна 10 дол Забрати на NE
-
Продам вік 5р /110 см Ціна 5 дол Забрати на NE
-
Я могу🙂
-
Продам пакет одягу для хлопчика 0-3 місяці, все в гарному стані ,деякі речі випрані але жодного разу не одіті( фірми carter‘s,old navy ,George , joe fresh та інші) віддам усе за 40 доларів оскільки багато нового одягу. Знаходжусь на Mahogany, лише самовивіз!!! Також можу додати суміш good start 1. Якщо зацікавило пишіть в особисті повідомлення)