UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам вік 5р /110 см Ціна 5 дол Забрати на NE
-
Я могу🙂
-
Продам пакет одягу для хлопчика 0-3 місяці, все в гарному стані ,деякі речі випрані але жодного разу не одіті( фірми carter‘s,old navy ,George , joe fresh та інші) віддам усе за 40 доларів оскільки багато нового одягу. Знаходжусь на Mahogany, лише самовивіз!!! Також можу додати суміш good start 1. Якщо зацікавило пишіть в особисті повідомлення)
-
Чобітки для песика розмір М (на фото видно скільки см). Вдягали кілька разів, але замалий розмір. 20$ за 4шт. Забрати можна в downtown 10Ave (недалеко The Core)
-
Q ❗️Розтратив понад 1,8 млн грн на ремонті гуртожитку КП «Київпастранс» – поліцейські Києва повідомили про підозру посадовцю підприємства Влітку 2021 року посадові особи КП «Київпастранс» КМДА та підрядної організації уклали договір щодо здійснення капітального ремонту гуртожитків. По завершенню робіт керівник одного з підрозділів КП «Київпастранс», перебуваючи у змові з підрядником, якому слідчі вже повідомили про підозру, підписав документи, до яких було внесено недостовірні відомості. На початку 2022 року було укладено договір щодо проведення додаткових робіт у гуртожитку. Всі ці роботи підрядник виконав упродовж місяця, втім, на цей раз, в офіційних документах, які підписав посадовець, обсяг виконаних робіт було завищено на майже 1 200 000 гривень. Відтак, держбюджету було завдано збитків на понад 1 800 000 гривень. Посадовцю повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 та ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає до 12 років позбавлення волі
-
Всім привіт, здається простора кімната , 15 хв до Marlborough c-train пішки, 5 хв автобусом (автобусна зупинка біля будинку) До даунтаун на c-train 15 хвилин Близько є всі необхідні магазини walmart, dollarama, t&t , canadian tire, safeway Також в будинку своя стіральна та сушильна машина, є просторий сторадж 750$ + комунальні послуги
-
Продам 19 баночок вологого корму для котиків з beef. Мій кіт не любить цей смак( Віддам все за $15 і іграшку в подарунок) Downtown, Beltline
-
І мені 🤩