UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
BREAKING: Бывший сценарист Eidos-Montréal поделился оригинальными сюжетными деталями продолжения Deus Ex: Mankind Divided — Адам Дженсен по итогу не смог окончательно сокрушить Иллюминатов, но приблизился бы к этому. — Действия Дженсена могли бы повлиять на становление Боба Пейджа тем зловещим и влиятельным злодеем, которого мы встречаем в первой Deus Ex. — Авторы хотели связать две эпохи франшизы: завершая сюжетную арку Дженсена, сиквел запустил бы цепочку событий, которые приводят нас к тому самому миру 2052 года из классической Deus Ex. Марк Цесир проработал в Eidos-Montréal 10 лет в качестве старшего сценариста, но покинул этот пост в 2018. Он пытался вернуться и помочь завершить арку Дженсена, но проект по-итогу был отменён. Marvel's Avengers действительно стоил того!
-
Подскажите пожалуйста, где можно сделать доверенность? чтобы родственник смог забрать документ
-
Привіт всім!Хто користується TD банком вже довше місяця та може мені сьогодні зранку допомогти.Менi потрібно внести чек на рахунок тд,але я тільки його відкрила і там потрібно чекати 5-7 днів щоб можна було користуватись коштами.Тому що акаунт в мене новий і покищо ліміт 0 cad.В банку сказали що в людей які користуються банком довше місяця ліміт на зняття чеку одразу 2000 CAD . Чи міг би хтось зустрітись зі мною сьогодні і покласти собі на рахунок чек,а звідти вже зняти або скинути мені е-трансфером.Ситуація термінова бо потрібні ці гроші зараз же але не маю в кого попросити.З мене буде великий бонус $$.