UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста, где можно сделать доверенность? чтобы родственник смог забрать документ
-
Привіт всім!Хто користується TD банком вже довше місяця та може мені сьогодні зранку допомогти.Менi потрібно внести чек на рахунок тд,але я тільки його відкрила і там потрібно чекати 5-7 днів щоб можна було користуватись коштами.Тому що акаунт в мене новий і покищо ліміт 0 cad.В банку сказали що в людей які користуються банком довше місяця ліміт на зняття чеку одразу 2000 CAD . Чи міг би хтось зустрітись зі мною сьогодні і покласти собі на рахунок чек,а звідти вже зняти або скинути мені е-трансфером.Ситуація термінова бо потрібні ці гроші зараз же але не маю в кого попросити.З мене буде великий бонус $$.
-
Перездається кімната(спільна ванна) у просторому таунхаусі 2023 року 📍Fish Creek Lacombe station (10хв пішки до с-train) 📌Дата заїзду : 1 лютого Оренда $750+комунальні, депозит в розімірі оренди. Гараж-місце входить у вартість оренди. Про ваших сусідів : 21-24 роки, всі на фул-таймі. Охайні, без шкідливих звичок. У всіх різний графік, тому в домі тихо 24/7. Більше інформації в особистих повідомленнях.
-
вот эти четыре ачивки заняли больше всего времени. Деламейны ловятся относительно быстро, вот только последнюю миссию соверую выполнять только с полностью вкачаной техникой
-
Чеки завжди обробляють декілька днів. Вони зазвичай одразу розблоковують 100-150$, а інше після перевірки. Спробуйте покласти його на рахунок в касі банку, можливо буде трішки швидше