UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Известные первые селебрити на Calgary Expo 2025
-
( по крайней мере полтора года назад я проскочил утром перед всеми у кого был appointment, кто уже там сидел) Also как ответили в другой ветке, некоторые клиники позволяют забукать appointment in advance
-
properties medical clinic ( NE ) Здесь в своё время убедился на себе и по отзывам можно увидеть - walking с утра проходят быстрей appointments
-
Примечание: не значит, что я не согласен с обсуждением после этого сообщения
-
Ведь всё в жизни можно предвидеть , да ? Чисто гипотетически Мир ведь так устроен, только чёткая стратегия! Уволиться - по расписанию, заболеть - строго по графику, ДТП - давайте в пятницу через год.
-
Привіт Kateryna, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт AMK, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Брала консультацію у @ellataxes (телеграм її) Дуже сподобалась, буду з нею працювати. Якщо цікаво, вона проводила зустріч, де відповідала на багато питань. Ось запис: youtu.be/V8TM3L8CnKo?si=uENqu40XCnMQ0gmo
-
ні, «не витримає перельоту» такого не може статися ( погано може бути це так, але що не витримає ні)
-
ось так виглядає мій будинок в Харкові. я як ніхто в курсі що таке «форс-мажори»
-
В нас є знайомі, якими котику ветеринар заборонив летіти, тож ситуації можуть бути різні, ми йшли із підходом того, що якщо наша кішка не летить і ми не летимо
-
Тут есть те, кто играл в Stanley’s Parable?
-
Только "тетю Мэй" знаю.
-
Привіт Маша, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Вітаю Аня! Дякую за ваш відгук, приємно чути гарні слова. Наразі я не набираю нових клієнтів для подачі податкових декларацій за 2024р.
-
Тоже с Харькова и прекрасно понимаю чувства. Только возвращаясь к теме форс мажоров и вашему же аргументу - не жили бы там, был бы чей-то другой дом ( не брали бы кота раз не планировали оставаться) Другими словам, ваш же аргумент про форс мажоры демонстрирует что подготовится ко всему нельзя
-
Я думаю мы друг друга поняли . Рад, что вы и кот в безопасности.
-
я кота як раз с собою і забрала 🤣
-
Привіт Eugen, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Хто подавав декларацію про податки Як це зробити самостійно?Дякую
20 Jan 2023, 19:11
366019/372890
4 minutes ago