UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
За такі гроші є зміст подумати і на тиждень в Польщу поїхати. Якщо їх за той час зроблять...
-
Привіт Dan, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Elena, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт DV, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Hi , I am good. Thanks for asking
-
Привіт Varun, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Olena, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Увы но нет ;-;
-
Я тоже гуляю))) от холодильника до кровати 😁😁😁 завтра на работу(
-
Добрый вечер, всем.Ищу работу по уходу за пожилым людьми. Есть опыт работы.Буду признательна за любую информацию.
-
Здається в оренду абсолютно новий будинок, район Silverado, SE, Calgary, із 3 спальнями, бейсмендом і краєвидами на зелені зони. Цей сучасний будинок складається з 2 житлових зон, 3 спалень, 2,5 ванних кімнат і бейсменду, що виходить на спокійну зелену зону. Основні моменти: Кухня в стилі шеф-кухаря з газовою варильною поверхнею, вбудованою духовкою/мікрохвильовою піччю, прохідною коморою та задньою верандою. Світла відкрита вітальня з електричним каміном і видом на зелені зони. Розкішний основний люкс із ванною кімнатою на 5 осіб, гардеробною та прямим доступом до пральні. Бейсменд з окремим входом. Цiна 2850 cad для українців. Домашні тварини заборонені. www.rentfaster.ca/602980
-
Безработные
-
Привіт Tatiana.K, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Могу побыть с вашими детками, забрать и отвести в школу. Опыт так же имею.
-
Добрий день,мені 15 шукаю підробіток по вигулу собак
-
Всім привіт. Можливо, хтось може порекомендувати перукаря в районі SW (Aspen, West Springs)?
-
Nolancliff cres
-
Де можна подивитись
-
Привіт Rад, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Alona, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
20 Jan 2023, 19:11
366128/372274
6 minutes ago