UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та дело не в смущении, просто хер знает куда ехать
-
Если первый может смущать названием, то второй очень даже приличный украинский
-
🌸 Анонс безкоштовної зустрічі 19 січня в цю неділю з 14-00 до 16-00 в церкві Святого Володимира 📝Тема: "Як підготуватися до подання Податкової Декларації в Канаді 2025" 📍Хто і чому повинен подати податкову декларацію? 📍Які особливості подачі декларації для самозанятих (contractors, self employed, constructions, Uber) 📍Термін подачі декларацій 📍Що вказувати при подачі декларації? Розглянемо різні види доходів (з інших країн, від інвестицій, оренди, пенсії, чайові, підробітки, фріланс, робота он-лайн) 📍Що таке Deductions and Credits? 📍Що очікувати після подачі декларації. 📍Які Benefits від держави буде можливість отримати в 2025? 🎁Після зустрічі Ви отримаєте Важливий Чек-лист по підготовці до подачі Податкової Декларації з 95 пунктів❗️ ⭐️Спікер: Ольга Чикалюк - українка, 10 років в Канаді Реєстрація обов'язкова: напишіть мені в особисте "Я буду"😊 та в коментарях 📍 Адреса: 404 Meredith Rd NE #1, Calgary, AB T2E 5A6
-
Это прям всего касается 😁😁😁😜😜
-
Хотя я с Украины заказываю часто зеленый чай
-
Относительно и на любителя - просто тег сьогодення🙈
-
Всё по 10$ 8 street station
-
Это да). На днях меня оочень дорогим китайским зеленым чаем угошал китаец.... ну чуть лучше обычного зеленого чая. Так что да, все относительно и на любителя
-
Привычные, бо я в Польше 7 лет жил
-
В польском хорошие привычные колбасы и сыры, но опять-таки, влом ездить
-
Ну здесь все так... И со всеми и во всем... В итоге пользуешься тем, до чего оптимальнее дотянешься... До поры до времени, канеш... Пока не стошнит😞
-
Я и про себя тоже))) меня больше нету дома, бо работаю, чем я есть 😂😂😂😂 такой себе друг)
-
А я за шо🙄
-
А потом отдохнешь и опять по кругу 😜😁
-
Это все потому что машины нет)
-
Я езжу если сильно захочется 😂😂😂😂😂
-
Точнее, может, раз в три месяца и ездят, конечно. Но не за колбасой и чаем каждую неделю, грубо говоря
-
Привіт Марина, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Звільняється кімната в будинку. Доступна вже зараз. ⠀ Ціна 700$ + комунальні платежі 70$ на місяць. Deposit - 500$ ⠀ Кімната мебльована
-
За украинским майонезом специально, или рыбой сушеной или ещё там чем-то
20 Jan 2023, 19:11
366222/373171
19 minutes ago