UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не знаю таких груп просто 😅
-
Типу людина знає моє повне ім’я, номер телефону, vin. Якось стрьомно, бо після публікації оголошення на мене налетіли скамери, як коршуни…ніхто не хоче зустрітися, а всім треба фейкові платні репорти, або vin😞
-
Привіт guysleavemealone, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Вот дело в том, что на маркетплейсе видно имя и фамилию
-
Карфакс... пусть сами делают если им он нужен
-
Скаммеров и так полно. Фамилию я бы не давал, а с вин номером проблем не вижу
-
Типу людина знає моє повне ім’я, номер телефону, vin. Якось стрьомно, бо після публікації оголошення на мене налетіли скамери, як коршуни…ніхто не хоче зустрітися, а всім треба фейкові платні репорти, або vin😞
-
Я бы сказал безопасно. Вам так точно это ничем не грозит
-
Вітаю. Хто продавав своє авто? Наскільки безпечно шейрити vin number? Типу зацікавлений покупець ще не бачив авто в живу, але одразу попросив vin, типу щоб підтвердити чи банк профінансує цей автомобіль.
-
Він настільки смарт що модель телепатує якщо тільки подумаєш про це 👌
-
Привіт Maria, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт.Куплю IPhone від 13 моделі і новіші.Оплата кешом ,можу приїхати забрати по Калгарі.якщо маєте пропозицію ,то напишіть в приватні повідомлення .Бажано з фото ,ціною,% батареї і комплектом (чи є коробка ,кабель). Дякую!
-
Доброго ранку. 2кімнатна*2Б. $1700. З 1 лютого. Район Легасі. Старша школа (в 8 хвилинах).В середню і молодшу школу возять автобусом ( зупинка автобуса в 3 хвилинах) на каньон Медоус. Через рік добудують свою на районі. Подробиці за посиланням. Від себе додам, що будівлю підтримують у чистоті і порядку, чудова робота кондоменеджменту, охорона, відеокамери на території. Чиста, світла квартира. 2 паркомісця (підземне і наземна) входять у вартість ренти. www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/condo/2-bedrooms/legacy/non-smoking/361490
-
Це безпечно. Ви без проблем можете підійти і побачити він номер майже на будь які машині, просто треба потім пояснити власнику, чому ви це робите😅
-
Привіт Maria, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Може кому потрібна підставка для телевізора продам за 25$
-
Всім привіт☺️ Можливо, хтось знає як реально можна записатися у Консульство (неважливо Едмонтон чи Торонто)? А то кожного дня одна й та сама картина: місця навіть не знаходить🥲
-
Вам треба поміняти час на київський і тоді побачить слоти. Ще є класна група Pr/Cuaet тут в телеграмі, там багато інформації є
-
Привіт Діана, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт, хто знає чому не можу підгрузити файл анкету для візи з середини Канади для нового паспорту? В кого таке було?
20 Jan 2023, 19:11
366267/380870
10 minutes ago