UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я просила вислати и мені фото і сам Дублікат відправити на пошту в Україні. Ще не відправляли
-
Там дивіться яка ситуація може бути. Спочатку пишете їм е-mail. Вони можуть не відповісти. Потім пишете листа на секретаря ректора. Може ще якось здвинеться з мертвої точки. Потім може вони вишлють Вам зразок заяви, потом будут довго долубатися в носі....Потім запросить ще якісь документи, наприклад запросили ІНН, Потім може вишлють реквізити для оплати. А як сплатите, ще будете чекати невідомо скільки.
-
Продам айфон 11 Про 256 гб в хорошем состоянии. Цена 200
-
А як Ви будете надавати їм той офіційний Дублікат? На майбутнє цікавлюся. Там же вроді скани потрібні
-
Зрозуміла, дякую! Бо в мене скани є, я їх під грузила але все одно вони вимагають офіційний дублікат з універу.
-
Я ще нічого не заповнювалиа в центрі евалюації. Думаю що не має сенсу, бо немає сканів документів.
-
Ні. Я розглядала спосіб евалюації через WES. Там потрібно було кудись звернутися (якась організація в Україні) і заповнюючи заяву онлайн, треба було підгрузити скани диплому та додатку. Тож мені прийшлося шукати спосіб замовити Дублікат
-
Продам за 60 cad, фактично нові 3 рази одягалися
-
Хм....навіть не знаю що і думати тут. Треба переночувати з цією ідеєю.
-
Мій план це попросити деканат (чекаю щоб в Україні ранок настав) надіслати мої офіційні дублікати на емейл IQAS. І на всяк випадок додатково попросити деканат надіслати документи поштою на IQAS або мені особисто і я вже сама відправлю в IQAS. Всі ці опції мають бути працюючими. Я так зрозуміла що самі вони звертатися в університет не будуть. Вони мені просто надали форму-звернення яку я маю заповнити та надіслати в універ
-
А той офіційний Дублікат від универу вони у Вас требують чи самі звертаються до університету?
-
Ви випадково не знаєте назву організації чи як їх знайти?
-
Десь бачила інформацію, що коли реєструєшся в тій український організації, забула як вона називається, то вони самі все роблять через віртуальний центр МОНу.
-
Розумію, головняк ще той
-
Супер, дякую! Буде моїм наступним варіантом після розмови з деканатом. Іноді краще заплатити ніж лізти у всю ту бюрократію
-
Я дивилася відео на ютубі. Там блогер Рімма робила відео як те все пройти.
-
Здається вона називається Апостиль.юа
-
Доброго дня!🤍 Я, Тетяна, сертифікований майстер по ламінуванню вій та брів, який перетворює звичайні погляди на неперевершені📸💁🏼♀️ Запрошую скористатися послугами, які підкреслять Вашу природну красу.🫶 🌟Мої послуги: •ламінування вій + фарбування + ботокс •фарбування вій •ламінування вій + ботокс •ламінування брів + корекція •ламінування брів + фарбування •ламінування брів + корекція + фарбування •корекція + фарбування брів •корекція брів 💎Результат: •природний вигин, що відкриває погляд •яскравий колір, який підкреслює очі •вії стають більш доглянутими та здоровими •визначений обʼєм та довжина •ідеальна форма брів, що підкреслює риси обличчя •густіші та більш доглянуті брови ❤️🔥Переваги: •використання лише професійних матеріалів •індивідуальний підхід до кожного клієнта •затишна атмосфера 📍Локація: Chinook 💌Для запису або уточнення деталей пишіть у особисті повідомлення.
-
Привіт Екатерина, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Екатерина, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
20 Jan 2023, 19:11
366401/371891
13 minutes ago