UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Майк?
-
Житло є нормальне, але якщо в нормальному районі, біля метро, і щоб були поруч магазини то потрібно платити більше двох тисяч
-
Сало тут роблять чоловік з жінкою з України, в них коптільня є, виходить дуже непогано. Вони вже два роки тут та дуже приємні, до них просто заїхати поспілкуватись одне задоволення
-
дякую)
-
Достаточно
-
якщо я для прикладу просто отримую зарплату на чекінг аккаунт та плачу за звязок, цього достатньо по умовам отримання?
-
Всем добрый вечер! Подскажите, кто летел в Калгари через Торонто- три часа хватит на оформление рабочего пермита?
-
Понятно
-
Флудерасти))))
-
Да. Тебе надо использовать карту в течении 2 месяцев, после 7 месяцев ты получаешь деньги
-
Є в мене хлопець, котрий і сало солить, і хліб пече, и масаж вміє робити. Контакти не даю, так, хвастаюсь 😂
-
То треба бути мєстним, тут не всі з Києва)
-
Щас переключусь на человеческий Хорошая атмосфера, люди все из тусовки, музыка толковая, слэмы, крики, вопли, душевная гармония
-
Як ці условия додержати? Вже декілька разів перечитував ніяк не можу вистроїти для себе кроки для отримання тих 350$. Як я зрозумів вони після пів року прийдуть?
-
колись в Києві був клуб для локальних тусівок
-
Можно, если у вас пересадка с другого рейса то приложенька глючит и не дает добавить багаж. Я звонил через саппорта дедал, ребята прям в аэропорту докупали
-
Что значит "лютая заруба"? Банды какие-то в клубах играют или что?
-
Барв? 🤔
-
оп, який андерграунд типу Барв, кєк?)
-
Из свежих и не очень прилетевших есть рокеры/металюги? Я тут уже обчаил пару тройку добротных мест в downtown: лютая заруба, атмосфера то шо надо Треба збирати нашу тусовку 🤘
20 Jan 2023, 19:11
36652/372645
34 minutes ago