UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт Alex, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Подскажите рус/укр говорящего сотрудника банка BMO пожалуйста.
-
Сімейний 55$ на місяць
-
Або може є хтось хто працює в shaw і може зробити хороший діл
-
30$ 100мбт швидкості Домашній інтернет від Роджерс🛜 ✅Не контракт ✅переносний, працює від мережі та на акумуляторі ✅лімітований, 500гіг ✅є додаток, де можна моніторити скільки вичерпано Ціна, якщо у вас вже є fido/rogers мобільний зв’язок Chinook center 2й поверх, острівок wow mobile
-
Доброго дня ❗️Перездається квартира з 1 лютого❗️ Новий контракт на 12 місяців! Однокімнатна квартира в районі Kensington 1460$ (додатково: паркінг 50$, тваринка 25$, електроенергія) все інше входить в ціну Депозит 500$ В особисті можу скинути відео квартири, якщо потрібно!
-
Привіт Oleksandr, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Да, конечно. На прошлой неделе продлевал на год. Fare Entry
-
Підкажіть, будь ласка, чи є можливість продовжити бенефіти та фейр ентрі, якщо термін дії закінчується в березні?
-
Привіт Lucia, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
t.me/uu_calgary/49472/414953
-
Перебрала свою аптечку 💊 Якщо Вас щось цікавить напишіть мені в ПП Район Killarney 📍
-
А що робити, якщо не отримали лист про продовження бенефітів? Куди можна звернутися?
-
Якщо будете по новому ВП працювати, то Сервіс Канада треба повідомити
-
Позвоните в Эдмонтон на горячую линию и попросите снова прислать письмо. Я так и сделал, просто ждал долго, пока почта бастовала. Телефон, возможно, сейчас найду:-)
-
коли ти тільки отримала права і в тебе є машина, то хочеться кожну секунду їздити хоч куди 😂
-
Привіт.Куплю IPhone від 13 моделі і новіші.Оплата кешом ,можу приїхати забрати по Калгарі.якщо маєте пропозицію ,то напишіть в приватні повідомлення .Бажано з фото ,ціною,% батареї і комплектом (чи є коробка ,кабель). Дякую!
-
Привіт Milana, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Електро байк. Як новий, використаний лише на 300 км. Вiд повнiстю складаеться навпiл, в багажнику займа мало мiсця. Батарея на години 3-4 ïзди. 4 швидкостi, якiсний, зручний. Додатково дам сумку, дитяче сидiння на багажник та шолом. 350$
-
Апартамент 2b2bth, з пралкою,сушкою, посудомийкою, великим балконом, 2 поверх, в тихому сiмейному районi Silverado SW. 4 хвилини автобусом до трейну Somerset - це майже в кiнцi на пiвднi, меблi за бажанням. Цiна 1793$. Паркiнгу батаго бiля дому, будинку 1 рiк. Нажаль без тварин. Дата заïзду flexible лютий-березень. Можна контракт до кiнця вересня, або на рiк.
20 Jan 2023, 19:11
366557/371938
3 minutes ago