UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Біля 250$ на рік було з фейр ентрі
-
Ні, сін намбер з вами допоки не отримаєте ПР
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка як подовжити візитор рекорд дитині . Ситуація слідуюча- термін дії паспорту до 22.03.25 visitor record також до цієї дати. Можу терміново подовжити строк дії в консульстві ( я і діти не в Канаді зараз) Чи зможе в цьому випадку батько дітей на місці в Канаді сам подовжити visitor record ?
-
Добрий день! Хто знає де тут в Калгарі чи в Альберті купаються люди в зимку в річках чи озерах?
-
И абонемент ликвиден во всех ЮМКАх.. Что тоже радует.
-
Нам тоже, на весь 25 продлили
-
Напишите в личку, пожалуйста, если ещё актуально
-
Привіт Полина, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
в рурал вообще мрак в этом плане in my humble opinion
-
Ліжко IKEA Slattum, розмір Full, стан нового, все справне. Причина заміни - придбали King size. 50 CAD
-
Продам Dyson - $400 Новий
-
Ребята привет вопрос если нужно изменить данные в хэлс карте то куда нужно им звонить? Я хотела спросить могу ли я в свою карту добавить человека который поза рамками Cuaet если кто тоже с этим столкнулся буду благодарна за ответ спасибо ☺️
-
Новая стоит 35 в интернете🫣
-
а ця ж людина член сімʼї?
-
Знову прийде лист на бенефіти коли прийде Alberta Health, який знову будете заповнювати
-
Спасибо большое ☺️
-
А тогда с бэнэфитной как ?
-
Звертатися в Regestry, скажете що потрібно додати людину в Health Card, і вам дадуть форму яку ви заповните
-
Підкажіть будь ласка, якщо пройшов медогляд у Онтаріо а планую переїхати в Альберту потрібно буде знов проходити медичний огляд? Дякую
-
Приветствую Кто-то собирается на концерт SUM-41?
20 Jan 2023, 19:11
366589/373289
6 minutes ago