UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго здоров'я друзі вибачте будь ласка Я опинилася дуже в скрутному становищі , виховую сама двох діток батько дітей пішов ,зараз дуже тяжко ,зрозумійте будь ласка правильно 🙏 Може хто зміг би допомогти з продуктами харчування,чи може фінансово допомогти Я була б дуже вам вдячна Бережіть себе та рідних
-
Привіт Ковальова, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Александ, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Ekaterina, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Привіт Lina, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Як твої справи?
-
Добрий день, шукаю роботу на склад або в магазин, є досвід роботи на складі, хороше знання англійськоЇ. Буду радий любій пропозиції. Якщо зацікавило пишіть або звоніть по номеру 4039268943.
-
Доброго дня ,може хто знає де можна подивитись список без рецептурних ліків які можна отримати по бенефіт карті, дякую.
-
А как Costco?
-
Я тоже телевизор покупал. Был в наличии в другом магазине - скинули 150 дол за то, что я сам заберу 😅 А мне и так по пути было )
-
Мне там в рассрочку телевизор предложили и так как хозяин магазина продавал мне, то и скидку 100 баксов сделал от скидки в черную пятницу. Рассрочка там от флексити, беспроцентная, платишь единоразово 60$ за ее использование. И рассрочку сделали интересную - плати когда хочешь и сколько хочешь, но не долше чем за год иначе штраф. В итоге можно заплатить только 60$ и забрать товар сразу, а платить по мере возможности, хоть 11 месяцев не плати, а потом всю сумму. Впринципе удобно.
-
Ну я приехал тоже думал сам заберу, а там 85 дюймов и в коробке, под такие только бусик заказывать. Пришлось отменять заказ и брать 65.
-
www.alberta.ca/alberta-adult-health-benefit
-
65 самое оно для комнаты и игр
-
Підключав в нього інтернет і іноді консультувався з ним по телусу. Адекватна людина.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, спрашивают ли разрешение отца для ребенка на вылете из Калгари ? Спасибо
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, спрашивают ли разрешение отца для ребенка на вылете из Калгари ? Спасибо
-
В волмарті точно є, мішки плотні, мені спобобались , але насадок мало в комплекті
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста,хочу податься на бенефит,заполнила заявку,ее можно отправить на Эмейл ,или только через Канада пост?
-
Привіт.Куплю IPhone від 13 моделі і новіші.Оплата кешом ,можу приїхати забрати по Калгарі.якщо маєте пропозицію ,то напишіть в приватні повідомлення .Бажано з фото ,ціною,% батареї і комплектом (чи є коробка ,кабель). Дякую!
-
3$ Seton
20 Jan 2023, 19:11
366812/373487
3 minutes ago