UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет! 👋 Ребята, есть ли здесь кто-то, связанный с HVAC? Ищем работу в этой области для супруга. У него 15 лет опыта в кондиционеровании и 5+ лет по монтажу вентиляции (в частности воздуховодов). Диплом электрика (но не канадский). Дома занимался продажей, установкой и сервисным обслуживанием как бытовых так и полупромышленных систем, включая VRV системы с прокладкой длинных магистралей с пайкой. Также есть опыт сварочных работ. Знаем, что здесь HVAC отличается от кондиционирования у нас, но он готов учиться и всё схватывает на лету 😁 Единственный минус - английский пока А2. Но он работает над этим. Буду благодарна за любые контакты и помощь. Всем добра и удачи в поисках работы!
-
Доброго времени суток! Подскажите, пожалуйста, миграционного консультанта в Калгари
-
Доброго времени суток! Подскажите, пожалуйста, миграционного консультанта в Калгари
-
❤️Психологическая ОНЛАЙН группа для детей и подростков ❤️ Нет друзей? Стеснительный? Постоянно в гаджетах? Слышит только себя? Не уважает родителей? Дома кричит, а в школе молчит? Вы боитесь, что ваш подросток теряет интерес к учебе и замыкается в себе? 🌹Мы учим детей общаться, понимать себя, уважать других🌹 ❤️ Группы 13-16 и 9-12 лет Для записи пишите @psyhologlogoped
-
Новый Airdrop от FOMO Coin‼️ Раздача от 100💲 fomodrop.io
-
Новий український садочок «Веселка» радо прийме Ваших діток для комфортного зростання у дружній та теплій атмосфері!!! Доступні full time та part time. Пропонуємо вивчення англійської мови, математики, музика, співи, танці, все для загального розвитку Ваших діток! Корисні сніданки, повноцінні обіди та підвечірки! Приймаємо діток +-2,5 - 5 рочків. Для додаткової інформації, звертайтеся: 3682997905 Наталя 5879738739 Тетяна [email protected] Знаходимось у районі Махогані З нетерпінням чекаємо на вас❤️
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.